“Rising Star”: Αυτή θα είναι τελικά η κριτική επιτροπή;

Στο φουλ δουλεύουν οι τηλεοπτικές μηχανές στον ΑΝΤ1 αυτή την εποχή. Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν 2016-2017 να έχει κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας, όμως, πολλά είναι ακόμα τα προγράμματα εκείνα που δεν έχουν κάνει πρεμιέρα και βρίσκονται… καθ΄οδόν!

Ανάμεσα σε αυτά είναι και το πολυσυζητημένο τάλεντ-σόου του ΑΝΤ1, “Rising Star”, το οποίο και ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς. Αυτές τις ημέρες μάλιστα, αναμένεται να «κλειδώσει» και η κριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με πολύ καλά διασταυρωμένες πηγές τα ονόματα που είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια με τους Αντεννικούς είναι οι: Δέσποινα Βανδή, Χρήστος Μάστορας (από τις «Μέλισσες»), Μιχάλης Χατζηγιάννης, αλλά και Κώστας Μακεδόνας.

Κατά τα άλλα; Οι δηλώσεις συμμετοχής από τα… νέα ταλέντα που ονειρεύονται κι αυτά να βρουν μία θέση κάτω από τα φως όχι του ήλιου, αλλά της δημοσιότητας, έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις 10.000!

Το “Rising Star” προγραμματίζεται να έρθει στους δέκτες μας τον Δεκέμβριο, λίγο πριν την Ανατολή του νέου χρόνου, με τον Γιώργο Λιάγκα να κρατά το τιμόνι της παρουσίασης.

Read More

And More