Rita Wilson: Αποθεώνει τον Χρήστο Μάστορα μετά τη συνεργασία τους!

Μια συνεργασία έκπληξη πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην σύζυγο του Tom Hanks, Rita Wilson και τον frontman από της «Μέλισσες» Χρήστο Μάστορα.  Οι δυο τους παρουσιάζουν το ντουέτο και επερχόμενο mega hit, «Let Me Be», που κυκλοφόρησε σήμερα Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου από την Panik Records σε όλο τον κόσμο. Με την Rita Wilson να αποκαλεί τον Χρήστο Μάστορα ως τον «νούμερο ένα σταρ της Ελλάδας»!

Η Rita Wilson, που λατρεύει την Ελλάδα και κάθε καλοκαίρι βρίσκεται στην Αντίπαρο με τον σύζυγό της και χολιγουντιανό σταρ Tom Hanks, συνάντησε δισκογραφικά τον Χρήστο Μάστορα και δημιούργησαν ένα αγγλόφωνο ερωτικό τραγούδι, το οποίο, αν και δεν είχαν βρεθεί ποτέ από κοντά, έγραψαν οι ίδιοι μέσω Skype.

Το «Let Me Be» παρουσιάστηκε πρώτη φορά live τον Ιούνιο, στο «Summer Nostos Festival», στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στη sold out συναυλία της Rita Wilson, όπου η ίδια προσκάλεσε τον Χρήστο Μάστορα να ανέβει στη σκηνή και να το τραγουδήσουν μαζί.

Και λίγο πριν κυκλοφορήσει το τραγούδι, η Rita Wilson ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τον Χρήστο Μάστορα γράφοντας χαρακτηριστικά: Περισσότερη μουσική έρχεται! Αυτός ο καταπληκτικός μουσικός δίπλα μου, ο Χρήστος Μάστορας και εγώ θα κυκλοφορήσουμε το τραγούδι “Let Me Be”. Νιώθω ευγνώμων που μοιραστήκαμε  μαζί τη σκηνή και τώρα μοιραζόμαστε ένα τραγούδι.  Ανυπομονώ να το ακούσετε. Λάτρεψα τη συνδημιουργία με τον Χρήστο και την ηχογράφηση του τραγουδιού. Όπως γνωρίζεται λατρεύω την Ελλάδα και η συνεργασία μου με τον no1 σταρ της Ελλάδας ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Από τη συνάντησή τους στο στο «Summer Nostos Festival»!

Άκουσε το τραγούδι τους:

Πώς σου φαίνεται;

Read More

And More