Rita Wilson: Η σύζυγος του Tom Hanks έρχεται στην Ελλάδα για συναυλία!

Η Rita Wilson πρόκειται να επισκεφτεί την χώρα μας το φετινό καλοκαίρι για επαγγελματικούς λόγους και όχι μόνο για να κάνει διακοπές με τον σύζυγό της Tom Hanks στα ελληνικά νησιά. Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και τραγουδίστρια θα είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που θα πάρουν μέρος στο φετινό Summer Nostos Festival, που οργανώνεται από τις 23 έως και τις 30 Ιουνίου 2019 στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

To SNFestival επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά με ένα πλήθος συναυλιών και δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους. Για μια εβδομάδα από τις  και με ελεύθερη είσοδο, το πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ τέχνης, άθλησης και εκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) για ακόμα ένα ξεχωριστό καλοκαίρι. Η μουσικός, ηθοποιός και παραγωγός πρόκειται να εμφανιστεί στη σκηνή στις 29 Ιουνίου.

Η πολυτάλαντη Rita Wilson καταπιάστηκε πριν από έξι χρόνια με την pop-country μουσική και μετρά ήδη τέσσερα άλμπουμ, αλλά και συνεργασίες με σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Read More

And More