Ρολά κατεβάζουν σήμερα ζωντανές εκπομπές και δελτία ειδήσεων !

Χωρίς ζωντανές εκπομπές και δελτία ειδήσεων θα κυλήσει η σημερινή μέρα διακαναλικά ! Ναι, η τηλεόραση για 24 ώρες κατεβάζει ρολά, μετά την απόφαση της ένωσης τεχνικών να κηρύξουν απεργία στους σταθμούς εθνικής εμβέλειας, η οποία ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις 5.00 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 5.00 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ετσι, τα κανάλια θα κινηθούν σήμερα μόνο με μαγνητοσκοπημένα προγράμματα που δεν βγαίνουν στον αέρα live και με σειρές και εκπομπές βεβαίως-βεβαίως σε επανάληψη !

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ε.ΤΙ.ΤΑ :

“…24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ από ώρα 5.00 π.μ. της Δευτέρας 6 Ιουνίου έως ώρα 5.00 π.μ. της Τρίτης 7 Ιουνίου 2011 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας

απαιτούμε:
• Την υπογραφή ΣΣΕ που θα αναπληρώνει το χαμένο εισόδημά μας και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.
• Να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται.
• Την ανάκληση και το πάγωμα απολύσεων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, μέλη μας και μη, να μετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία. Συνεχίζουμε δυναμικά να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματά μας και την αξιοπρέπειά μας. Είναι υπόθεση όλων μας, να υψώσουμε ανάστημα, να απελευθερωθούμε από το φόβο, τη μοιρολατρία και να πιστέψουμε στη δύναμή μας.

Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας ορίζεται ένα συνεργείο την ημέρα, 1 μοντέρ την ημέρα, 1 άτομο ανά βάρδια στη ροή και 1 άτομο ανά βάρδια στο master control. Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ενδεχόμενο που δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ…”

Read More

And More