“Ρολά” παντού από σήμερα – Ποιοι απεργούν τις επόμενες ημέρες

Η τρόικα και τα μέτρα της (ξανά)έρχονται και μαζί τους φέρνουν ένα νέο απεργιακό μπαράζ, που απειλεί να παραλύσει ολόκληρη τη χώρα. Την… πρώτη γεύση από όσα αναμένεται να ακολουθήσουν, η κυβέρνηση θα την πάρει το Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ!

Οι εξαγγελίες Βενιζέλου πως τα μέτρα που είχαμε ξανακούσει αλλά δεν υλοποιήθηκαν ποτέ, αυτή τη φορά –υπό την απειλή πως δε θα δούμε το χρώμα του χρήματος για την 6η δόση- θα πάρουν σάρκα και οστά, ο νόμος Ραγκούση για την απελευθέρωση των ταξί, η εφεδρεία στο δημόσιο, οι μετατάξεις, οι απολύσεις, οι έκτακτες εισφορές, έχουν προκαλέσει τα πρώτα κύματα του… απεργιακού τσουνάμι που πλησιάζει!

Πρώτοι το χώρο των κινητοποιήσεων ανοίγουν οι ιδιοκτήτες ταξί που είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν στα άκρα την κόντρα τους με την κυβέρνηση και να σηκώσουν το γάντι που τους… πέταξε ο υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Ραγκούσης, με τις τελικές ανακοινώσεις για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

Οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν ήδη κηρύξει δυο 24ωρες απεργίες για σήμερα Πέμπτη και το Σάββατο, ενώ το πρωί συνεδριάζουν στο θέατρο Περοκέ για να αποφασίσουν τη μορφή των κινητοποιήσεών τους.

Διάβασε περισσότερα στο newsit.gr

Read More

And More