Ρομαντικός γάμος για ηθοποιό του Μπρούσκο! [pics,vid]

Τον εκλεκτό της καρδιάς της σε μια ρομαντική τελετή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα παντρεύτηκε η ηθοποιός από το Μπρούσκο. Ο λόγος για την Στέλλα Κωστοπούλου, που γνωρίσαμε ως την τηλεοπτική “Λουκία” στη σειρά του Ant1. Η ηθοποιός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και έκανε δεξίωση γάμου σε έναν ξεχωριστό χώρο, έχοντας κοντά της τον Ανδρέα Γεωργίου και άλλους συνεργάτες από τη σειρά

Πριν το γάμο που πραγματοποιήθηκε στο “The Vorres Museum”, η νύφη ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τα κουφέτα, λέγοντας πως πλησιάζει η μεγάλη ώρα για εκείνη.

View this post on Instagram

The big day…

A post shared by Stella Kostopoulou Official (@stellakostopoulou) on

Και ακολούθησε μια συγκινητική ανάρτηση, όπου έγραφε χαρακτηριστικά: “Μου λέγανε πως ο γάμος είναι η ωραιότερη μέρα της ζωής σου… Όταν υπάρχει τόση αγάπη, τόσος έρωτας, σεβασμός και θαυμασμός για τον άνθρωπό σου, όταν υπάρχει τόση χαρά και καλή διάθεση, τότε πράγματι, η μέρα του γάμου γίνεται μακράν ό,τι πιο όμορφο έχεις ζήσει!

Όλα ήταν ανώτερα των προσδοκιών μας, όλα κύλησαν όμορφα, ακόμα καλύτερα απ’ ότι τα είχαμε σχεδιάσει, αφήνοντάς μας μια υπέροχη, γλυκιά γεύση, κάνοντάς μας να θέλουμε να τα ζήσουμε ξανά!!!

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κουμπάρους μας, @stamosts και @christina_hadj. Στάμο, ευχαριστώ που χάρη σε σένα γνώρισα τον άνθρωπο της ζωής μου! Είμαι πολύ χαρούμενη που μια απλή συνεργασία κατέληξε σε ουσιαστική φιλία και επικυρώθηκε πια και με αυτόν τον τρόπο. Σας αγαπάμε πολύ!!!”.

https://www.instagram.com/p/BjURXaaB6S9/?taken-by=stellakostopoulou

Read More

And More