Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Έφυγε» αθόρυβα στον ύπνο του – Ήθελε να γνωρίζει τα πάντα για την εξέλιξη της υγείας του

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς «έσβησε» στον ύπνο του αθόρυβα όπως πορεύτηκε και σε όλη του τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ένας από τους πιο αισθαντικούς τραγουδιστές και συνθέτες έφυγε από τη ζωή χθες τα ξημερώματα, δίνοντας τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, από την πρώτη στιγμή ο ίδιος ζήτησε τόσο από τους γιατρούς όσο και από την οικογένειά του να γνωρίζει τα πάντα για την εξέλιξη της υγείας του. Και, φυσικά, σεβόμενοι την επιθυμία του, δεν του απέκρυψαν τίποτα. Ωστόσο, η επιδείνωση της υγείας του κάθε μέρα και κάθε εβδομάδα ήταν πιο εμφανής. Μεγάλη κόπωση και ανορεξία, ώσπου τις τελευταίες εβδομάδες δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο ίδιος και η οικογένειά του δεν δέχτηκαν να εισαχθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε δωμάτιο νοσοκομείου. Έπειτα από κοινή απόφαση, το σπίτι του είχε σχεδόν μετατραπεί σε κλινική, ώστε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς να αισθάνεται ασφάλεια και ζεστασιά στον χώρο όπου έζησε όλα τα χρόνια με την οικογένειά του.

Στη μεγάλη αυτή μάχη ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς δεν ήθελε «συμμάχους». Ελάχιστοι φίλοι είχαν την έγκρισή του για να τον δουν και να του σφίξουν το χέρι. Μια από αυτές ήταν και η άλλοτε αγαπημένη του και στενή του φίλη Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία τον επισκέφτηκε στα μέσα καλοκαιριού μαζί με τον σύζυγός της προσπαθώντας να του δώσει κουράγιο. Εκείνες οι στιγμές ήταν άκρως συγκινητικές…

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση της Μπέσσυς Αργυράκη στο TLIFE για τον θάνατο του καλλιτέχνη

Διάβασε επίσης: Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση της Μπέσσυς Αργυράκη στο TLIFE για τον θάνατο του καλλιτέχνη

Εκεί δίπλα του πάντα είχε μια πολύ ισχυρή οικογένεια, που βρισκόταν σε κάθε του βήμα, να του δίνει δύναμη και κουράγιο πως η Παναγία θα τον βοηθήσει και όλα θα πάνε περίφημα.

Read More

And More