Θέλεις σπιτικό ζωμό από τα χεράκια σου; Να τι πρέπει να κάνεις…

Μια πιο φυσική επιλογή για τις δημιουργίες σου…
Κράτησες τα κόκκαλα από το κοτόπουλο της μαμάς ή σε έπιασε “νοικοκυροσύνη” και ετοίμασε λαχταριστό ζωμό από διάφορα λαχανικά; Εξαιρετική επιλογή και φυσικά πολύ πιο υγιεινή από έτοιμους κύβους που θα βρεις στην αγορά. Έχεις όμως το εξής πρόβλημα. Πώς θα συντηρήσεις το ζωμό σου; Είναι απλό. Άφησε το ζωμό να κρυώσει καλά. Πέρασε από σήτα δύο φορές να μην έχεις κομματάκια και μοίρασε σε παγοκυψέλες. Κάθε φορά που χρειάζεσαι γεύση στο φαγητό σου, χρησιμοποίησε τα ζωμο-παγάκια απ’ευθείας στην κατσαρόλα και… καθάρισες!

Read More

And More