Ρούλα Κορομηλά: Συγκινούν τα λόγια της - «Είδα το φόβο ζωγραφισμένο στα μάτια κάποιων ηλικιωμένων και πόνεσε η ψυχή μου»

Ρούλα Κορομηλά: Συγκινούν τα λόγια της – «Είδα το φόβο ζωγραφισμένο στα μάτια κάποιων ηλικιωμένων και πόνεσε η ψυχή μου» | tlife.gr

Οι στιγμές που περνάμε είναι αρκετά δύσκολες για όλους μας και ειδικότερα για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας, οι οποίες και κινδυνεύουν από την εξάπλωση του κορονοϊού. Η Ρούλα Κορομηλά έκανε ακόμη μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφιερωμένη στους ηλικιωμένους ανθρώπους, οι οποίοι πρέπει να προσέξουν λίγο παραπάνω και να παραμείνουν στο σπίτι τους, πάση θυσία.

«Είδα το φόβο ζωγραφισμένο στα μάτια κάποιων ηλικιωμένων, δικών μας αλλά και αγνώστων ανθρώπων και πόνεσε η ψυχή μου! Κάποιοι δείχνουν σαστισμένοι, κάποιοι τρομοκρατημένοι ενώ αρκετοί αισθάνονται μόνοι και αβοήθητοι! Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που παρακάμπτουν τις οδηγίες των ειδικών. Λένε πως δεν φοβούνται τίποτα και είναι θαρραλέοι! Ε! Οκ! Προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί την επικινδυνότητα της υπάρχουσας απειλής για όλους μας. Ας τους κατανοήσουμε, προσπαθώντας να τους εξηγήσουμε με ευγένεια πάντα, την κρισιμότητα της κατάστασης. Κατανόηση και υπομονή, απαιτείται. Οφείλουμε, αλλά είναι και υποχρέωση μας να τους φροντίσουμε, προστατεύσουμε, ενημερώνουμε και όχι να τους παρεξηγούμε… Η ζωή θα είναι πάντα ωραία για όλες τις ηλικίες. Τους αξίζει να βρίσκονται ανάμεσα μας, χαρούμενοι και υγιείς. Τους αγαπάμε! Η θέση τους ειναι κοντά μας και όχι στη γωνία! ΥΓ. Δεν ήθελα να ανεβάσω φωτογραφία από κάτι άλλο και επέλεξα αυτή την εικόνα από ένα πίνακα που έχω σπίτι και που για μένα σημαίνει πολλά… Στα επικίνδυνα κύματα παλεύουμε δυο, δυο, τρεις, τρεις αλλά και όλοι μαζί για να επιβιώσουμε, να βγούμε νικητές και να γευτούμε τα δώρα της ζωής! Η αγάπη και η συμπόνοια βοηθά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η πειθαρχία στις οδηγίες των ειδικών βοηθά προφανώς αποτελεσματικά. Να προσέχετε», έγραψε χαρακτηριστικά η καταξιωμένη παρουσιάστρια.

READ more