Balenciaga VS Gucci! Ποια διαφήμιση σου αρέσει περισσότερο; Ψήφισε!

Δύο ολοκαίνουρια αρώματα, δύο διαφημίσεις, μια νικήτρια! Την προηγούμενη εβδομάδα έφτασε στα αυτιά μας ότι η Blake Lively θα είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος Gucci Premiere και η Kristen Stewart (η οποία δεν φορούσε ποτέ άρωμα μέχρι την συνεργασία αυτή) θα ποζάρει για το Florabotanica του οίκου Balenciaga!

Και πριν προλάβω να πληκτρολογήσω την beauty είδηση 1 και την beauty είδηση 2 κυκλοφόρησαν ήδη οι έντυπες διαφημίσεις με τις δύο πρωταγωνίστριες.

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JULY/4_7/gucci(1).jpg

Το Gucci Premiere είναι ένα άρωμα που αποπνέει το glam του παλιού Hollywood! Γι’ αυτό και η έντυπη διαφήμιση είναι τόσο glamorous. Η Blake Lively έχει υπέροχες vague μπούκλες, δείχνει μυστηριώδης και sexy!

Από την άλλη το Florabotanica του οίκου Balenciaga με πρωταγωνίστρια της Kristen Stewart κινείται σε άλλο mood. Για την έντυπη διαφήμιση η Kristen Stewart ποζάρει στο φακό του Steven Meisel και κοιτάει ευθεία ενώ περιβάλλεται από τεράστιες μεταλλικές και floral φιγούρες.

Και τώρα το ερώτημα: Blake Lively VS Kristen Stewart. Ποια σε εκφράζει περισσότερο; Με άλλα λόγια, κρίνοντας από το visual ποιο άρωμα θα αγόραζες εσύ; Το θες και πιο απλά; Ποια διαφήμιση σου αρέσει περισσότερο;

Read More

And More