Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι αποκαλύψεις για τη «σχέση» του Μάνου Δασκαλάκη – «Τότε τον συγχώρησα και τον δέχτηκα πίσω»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν μπει στις φυλακές του Κορυδαλλού είχε μιλήσει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η 33χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, μην μπορώντας να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της, μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη, για τη σχέση του συζύγου της, αλλά και για ένα περιστατικό που την εξόργισε.

«Είχε με αυτή τη γυναίκα έξι μήνες σχέση και τους ανακάλυψε ο φίλος της. Αυτός απείλησε τον Μάνο, εκείνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε. Δεν τσακώθηκα μαζί του, τον συγχώρησα και τον δέχτηκα πίσω. Μέναμε σπίτι όλοι μαζί με την Τζωρτζίνα και την Μαλένα» ανέφερε.

Τελευταία είχε κυριολεκτικά θυμώσει με την άλλη γυναίκα, που όπως πίστευε, τα είχε ξαναβρεί με τον Μάνο.

«Χθες ήταν παρέα μαζί της, άκουσα γυναίκα από μέσα στο τηλέφωνο. Ο Θεός να κατέβει κάτω, δεν μου το κάνεις καλά. Δεν πάει να λέει ο Μάνος ότι θέλει… ήταν στο σπίτι της στην Αθήνα. Είναι άνανδρο… Ο Μάνος μου είπε “δε σας αφορά η προσωπική μου ζωή”. Με τι όρεξη κάνουν αυτά που κάνουν, δηλαδή δεν έχασε παιδιά αυτός;» σημείωσε.

 

«Άνθρωπος που έχει χάσει τρία παιδιά και η γυναίκα του κατηγορείται, ε δεν πάει με άλλη… Με τι μυαλό πάει και η άλλη με τον παντρεμένο, που η γυναίκα του κατηγορείται μέχρι και στην Αμερική ότι έχει σκοτώσει τα παιδιά της…» πρόσθεσε.

Read More

And More