Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Βραδινή έξοδος στο θέατρο για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics]

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας βιώνουν την πιο πλήρη περίοδο στη ζωή τους, απολαμβάνοντας τη φροντίδα των διδύμων και τα τρυφερά συναισθήματα που γεννά αυτή στις καρδιές τους. Τα τελευταία 4 χρόνια η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει πολύ. Οι δυο τους αφιερώνουν συνειδητά πολύ χρόνο στον Άγγελο και την Ειρήνη, που αποτελούν για εκείνους την απόλυτη προτεραιότητά τους, ενώ πολύ συχνά μοιράζονται οικογενειακές τους στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.

Αν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο είναι αυξημένες, η φωτογράφος και ο ηθοποιός επιδιώκουν πάντα να κάνουν πράγματα μαζί με τα μικρά τους, θέλοντας να «ρουφήξουν» κάθε στιγμή από το μεγάλωμά τους, κάθε καινούργια τους δραστηριότητα. Ωστόσο, δεν είναι λίγες και οι φορές που επιλέγουν να πραγματοποιήσουν βραδινές εξόδους μόνο για δύο, αφιερώνοντας λίγο χρόνο στη σχέση τους.

Έτσι, λοιπόν, το βράδυ της Τετάρτης, η φωτογράφος και ο ηθοποιός βρέθηκαν στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και παρακολούθησαν την “Ηλέκτρα” του Σοφοκλή. Στην παράσταση ερμηνεύουν οι: Εβελίνα Παπούλια, Ελένη Μπούκλη, Λένα Μποζάκη, Δημήτρης Μανδρινός, Νίκος Τσολερίδης, Τάσος Κορκός, Λεωνή Ξεροβάσιλα, Δώρα Ξαγοράρη, Κατερίνα Δημάτη και Άρης Μπινιάρης. Μάλιστα, λίγο πριν το ζευγάρι μπει στην αίθουσα, η Ρούλα Ρέβη μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μερικές φωτογραφίες.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης, δημοσίευσε στα instastories της την αφίσα της παράστασης, γράφοντας: “Είδα αυτή την παράστασάρα χθες. Ο Άρης Μπινιάρης σκηνοθέτησε μια τραγωδία με ενέργεια, ρυθμό, μοντέρνα ματιά, όχι δήθεν μοντέρνα. Υπέροχοι όλοι. Τέλεια ρούχα, σούπερ σκηνικά. ΜΠΡΑΒΟ” .

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας πέρασαν μια υπέροχη βραδιά και το ευχαριστήθηκαν πολύ!

Read More

And More