Ρούλα Ρέβη: Φωτογραφίζει τον Αποστόλη Τότσικα και τα δίδυμα, στις διακοπές τους στην Τήνο

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας απολαμβάνουν κάθε στιγμή με τα δίδυμα μωρά τους και ειδικά στις διακοπές του στο σπίτι που το ζευγάρι περνάει τα καλοκαίρια του στην Τήνο.

Αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι της γνωστής φωτογράφου και του ηθοποιού μαζί με τον μικρό Άγγελο και την Ειρήνη που συμπληρώνουν τον πρώτο χρόνο ζωής τους στις 9 Σεπτεμβρίου.

Η οικογένεια περίμενε όσο τίποτα αυτές τις στιγμές μαζί αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Αποστόλη Τότσικα τον κράταγαν πολύ συχνά μακριά από τη σύζυγο και τα παιδιά του. Με την επιστροφή τους από το νησί θα ξεκινήσουν και οι ετοιμασίες για τη βάφτιση των μικρών.

Οι δύο τους νιώθουν ότι μετά τη 10ετή σχέση τους ολοκλήρωσαν πια την ευτυχία τους που ήρθε με τη γέννηση των παιδιών τους μετά από μια δύσκολη εγκυμοσύνη.

«Το συναίσθημα είναι πολύ συμπυκνωμένο και πολύ έντονο και τώρα με τα παιδιά έχουμε πάει στην επόμενη πίστα», λέει ο Αποστόλης σε συνέντευξή του στο PEOPLE

«Θέλαμε πολύ να κάνουμε οικογένεια. Ήρθαν αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα και πλέον η ζωή μας είναι ακόμα πιο όμορφη. Σίγουρα δύο μωρά είναι πολύ μεγάλη ευθύνη και δουλειά, αλλά είναι πολύ ήρεμα και καλόβολα και δεν έχουμε αντιμετωπίσει καμία δυσκολία. Γελάνε, τους αρέσει πολύ το παιχνίδι, είναι φανταστικά παιδάκια».

Ολόκληρη η συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Read More

And More