Ρούλα Ρέβη: «Μία ζωή 14 χρόνων ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα δεν είναι πάντα ιδανική και θεσπέσια»

Σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram προχώρησε η Ρούλα Ρέβη, το πρωί της Πέμπτης. Η ταλαντούχα φωτογράφος μίλησε για τη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι.

Διάβασε όσα έγραψε η Ρούλα Ρέβη…

«Lifetime project…. Έτσι θα το έλεγα. Ξέρω εσείς θα μου πείτε. Ωραία τα μαλλιά σου καστανά και εγώ θα σας πω πως μερικά πράγματα έγιναν, γίνονται ή θα γίνουν στην ώρα τους. Θέλω σήμερα να πω πως μια ζωή 14 χρόνων, ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα δεν γίνεται, δεν μπορεί να είναι πάντα ιδανική και θεσπέσια, όπως και πολλές φορές νομίζουμε πως ξέρουμε ποιος είναι το αφεντικό σε μια σχέση αλλά είμαστε επί της ουσίας μακριά νυχτωμένοι.

Είναι ωραίο ο αρχηγός να αλλάζει θέση να εναλλάσσεται ο ένας με τον άλλον, ακριβώς όπως και τα συναισθήματα που βιώνουμε κατά καιρούς. Το λάθος κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η έλλειψη έντασης στα ζευγάρια τη στιγμή που πραγματικά πρέπει να βγει και να εξουδετερωθεί από έναν σύντομο καυγά, λίγα μούτρα , κρυφές σκέψεις κλπ κλπ, γιατί είναι πράγματι η ευκαιρία σου να πεις κατάμουτρα στον άλλον τι σε πειράζει.

Είμαι υποστηρικτής αυτής της θεωρίας και όχι της άλλης με την υπερβολική και υπερτιμημένη αξιοπρέπεια που καμία φορά συσσωρεύει απογοήτευση και θυμό και δεν εκτονώνεται. Να μιλάς στον άλλον με επιμονή την ώρα που θες να πεις κάτι που μπορεί να σας σώσει. Όλες οι στρατηγικές αποτυγχάνουν και η μόνη που επικρατεί και λειτουργεί είναι να μιλάς και να λες το παράπονο σου. Αν δεις αλλαγή κάθε φορά μετά από αυτό είσαι στο σωστό μέρος με τον σωστό άνθρωπο! Η αγάπη δεν είναι «δουλειά» είναι ΑΛΗΘΕΙΑ. Καλημέρα κουκλάκια».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

Η Ρούλα Ρέβη συνόδευσε την μακροσκελή λεζάντα με μια φωτογραφία της με τον Αποστόλη Τότσικα από τις αρχές της σχέσης τους.

Read More

And More