Ροζάνα Κουτσούκου: Το πρώτο μήνυμα στα social media, μετά την αποχώρησή της από το GNTM!

Το βράδυ της Τρίτης, μέσα από τη συχνότητα του STAR, παρακολουθήσαμε το νέο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model. Οι 13 διαγωνιζόμενες περπατήσουν πάνω σε μια πλωτή πασαρέλα και πόζαραν και στο τέλος της διαδρομής πόζαραν στον φακό του φωτογράφου, ενώ έπειτα βρέθηκαν μπροστά στους κριτές για να ακούσουν τι έχουν να πουν. Οι δυο με τις χειρότερες φωτογραφίες ήταν η Ροζάνα και η Ξανθή, με την πρώτη να αποχωρεί τελικά από το παιχνίδι.

Μετά το τέλος του επεισοδίου, λοιπόν, η όμορφη κοκκινομάλλα έκανε… comeback στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια από τις αγαπημένες της φωτογραφίες που έβγαλε κατά την παραμονή της στο reality μόδας και στη λεζάντα που την συνόδευε έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του σήμερα και μια νέα αρχή από δω και πέρα. Οι εμπειρίες που πήρα μέσα από το GNTM ήταν μοναδικές ,οι αναμνήσεις άπειρες ,η αγάπη σας σε όλο αυτό που έκανα ήταν τρομερά συγκινητική ,η στήριξή σας για μένα είναι δύναμη για να συνεχίσω σε έναν τόσο δύσκολο χώρο. Τα μηνύματά σας μου δίνουν τόση μεγάλη χαρά με υπέροχα αληθινά λόγια από ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πιστέψατε σε εμένα παρόλο που δεν είχα καμιά σχέση με αυτόν τον χώρο!!!! Είμαι πολύ συγκινημένη σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες την ανάρτησή της:

Ενα υπεροχο ταξιδι εφτασε στο τελος του σήμερα και μια νεα αρχη απο δω και περα..❤ Οι εμπειριες που πηρα μεσα απο το GNTM ηταν μοναδικες ,οι αναμνησεις απειρες ,η αγαπη σας σε ολο αυτο που εκανα ηταν τρομερα συγκινητικη,η στηριξη σας για μενα ειναι δυναμη για να συνεχισω σε εναν τοσο δυσκολο χωρο. Τα μηνυματα σας μου δινουν τοση μεγαλη χαρα με υπεροχα αληθινα λογια απο ανθρωπους που δεν γνωριζω. Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου που πιστέψατε σε εμενα παρόλο που δεν ειχα καμια σχεση με αυτον τον χώρο!!!! Ειμαι πολυ συγκινημένη σας ευχαριστω και σας αγαπω πολυ!!!!❤❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rozana Koutsoukou (@rozana_koutsoukou) στις

Read More

And More