Σ. Φαραζή: “Πήρα 13 κιλά στην εγκυμοσύνη, ενώ ήδη ζύγιζα παραπάνω από το κανονικό!”

Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της μικρής της πριγκίπισσας, η Σοφία Φαραζή μιλά για την κορούλα της, τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της και την επιστροφή της στο θέατρο. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός παραδέχεται ότι τη ζορίζουν ακόμη τα κιλά της εγκυμοσύνης, τα οποία προσπαθεί να χάσει.
Μιλώντας, αρχικά, για την κορούλα της, η Σοφία δήλωσε με ειλικρίνεια σε συνέντευξή της στο περιοδικό “People”: “Σίγουρα η αναμονή στη διάρκεια της εγκυμοσύνης έχει μεγάλη αισιοδοξία και όσο πλησιάζει η ώρα να γεννήσεις, η χαρά είναι ακόμη μεγαλύτερη. Δεν είναι, όμως, όλα ονειρικά, ούτε εύκολα. Θα έλεγα ότι είναι πολύ δύσκολα γιατί το μωρό χρειάζεται συνεχώς φροντίδα… Ωστόσο, ταυτόχρονα είναι όλα μαγικά. Ειδικά όταν αρχίζει να επικοινωνεί μαζί σου, σου γελάει και βγάζει τους πρώτους ήχους, δεν νομίζω ότι υπάρχει ομορφότερη εικόνα”.
Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός εξηγεί πως δεν υπάρχει το μητρικό ένστικτο. “Δεν υπάρχει σε καμιά περίπτωση και για καμία γυναίκα, πιστεύω. Είναι αστείο! Δεν υπάρχει στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ούτε στη γέννα. Σου προκύπτει και μάλιστα στην πορεία”.
Για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη και τα οποία δυσκολεύεται λίγο να χάσει, ανέφερε: “Η αλήθεια είναι ότι δεν πήρα πολλά κιλά, αλλά είχα ξεκινήσει την εγκυμοσύνη, ζυγίζοντας ήδη παραπάνω από το κανονικό μου βάρος. Πήρα συνολικά 13 κιλά ως έγκυος. Από αυτά έχω χάσει τα 12, αλλά με μεγάλη δυσκολία” και πρόσθεσε: “Αυτό που ξέρω είναι πως για να χάσεις κιλά πρέπει να ράψεις το στόμα σου. Μόνο τότε βλέπω διαφορά”.
Τέλος, για την επιστροφή της στο θέατρο, στην παράσταση “Το Κελεπούρι” δήλωσε: “Αρχικά το καλοκαίρι απέρριψα 2 προτάσεις, γιατί ένιωθα ότι δεν μου είχε λείψει η δουλειά και ότι θέλω να μείνω με το παιδί. Τώρα όμως, συνειδητοποίησα πως μου λείπει η δουλειά και αποφάσισα να δουλέψω”.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορει!

Read More

And More