Site icon TLIFE

Σ. Γονίδης – Ε. Κοκκίνου – Σ. Καλλή: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα!

Πέτρος Χόντος

Δυναμική πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Παρασκευής στην Ιερά Όδο, ο Σταμάτης Γονίδης μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τη Στέλλα Καλλή. Το ΤLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου ήταν έκει και σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν…

/

Ο Σταμάτης Γονίδης που έχει χαράξει τη δική του ιστορία στην μουσική, επανήλθε γεμάτος όρεξη και ενέργεια και ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια και φυσικά τις τελευταίες του μεγάλες επιτυχίες

Η Έλλη Κοκκίνου, ανανεωμένη και πολύ όμορφή, έδωσε όλη την ενέργεια της επί σκηνής και μοιράστηκε με τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου παλιά και νέα τραγούδια!

Η Έλλη επέλεξε για μία από τις εμφανίσεις της ένα μαύρο κουστούμι του, Δημήτρη Πέτρου σε styling Χρυσάνθης Θωμάτου ενώ η Ρούλα Σταματοπούλου επιμελήθηκε το μακιγιάζ της και ο Νικόλας Βιλλιώτης τα μαλλιά της. Όλη η αγαπημένη της ομάδα!

Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα του Βρεττός Βρεττάκος για την εμφάνιση της με τον Σταμάτη Γονίδη!

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία της Στέλλας Καλή που επέλεξε να ντυθεί στα κόκκινα.

Από την πρεμίερα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Φοίβος που έχει γράψει πολλά τραγούδια τόσο για την Έλλη Κοκκίνου αλλά και για την Στέλλα Καλλή. Ο συνθέτης των επιτυχιών βρέθηκε στην συνέχεια στα καμαρίνια για να δώσει συγχαρητήρια στους τρεις καλλιτέχνες!

Στα πρώτα τραπέζια συναντήσαμε και τον Άρη από τους Rec να διασκεδάζει παρέα με τον Πέτρο από τους Master Tempo!

© 2024 tlife.gr