Σ. Νιάρχος – Τ. Χαρτ: Ο γάμος πλησιάζει! Δες το μονόπετρο του αρραβώνα τους

Ένα βήμα πριν το γάμο φαίνεται πως είναι ο Σταύρος Νιάρχος με την εκλεκτή της καρδιάς του Τζέσικα Χαρτ. Μετά την συγκατοίκηση τους στη βίλα των 13.000.000 δολαρίων έρχεται και το μονόπετρο στο δάχτυλο του γνωστού μοντέλου να επιβεβαιώσουν την είδηση του γάμου τους.
Μια εμφάνιση σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης φανέρωσε το μυστικό του Σταύρου Νιάρχου και της αγαπημένης του. Το μονόπετρο που ήταν περασμένο στο χέρι της αποκάλυψε πως γρήγορα θα έρθει και το ευτυχές γεγονός.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life”, το ζευγάρι βρέθηκε πριν λίγες μέρες σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα εστιατόρια της αμερικανικής μεγαλούπολης και απόλαυσε μεσογειακές γεύσεις. Ο Σταύρος Νιάρχος δοκίμασε μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα και η Τζέσικα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ελληνική σαλάτα που της αρέσει πολύ.

/

Φορώντας ένα μπλουζάκι και μια animal print φούστα, η νεαρή Τζέσικα φαινόταν πολύ χαρούμενη στο πλευρό του χρυσού κληρονόμου. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν το μονόπετρο που φορούσε.
Αξίζει να αναφέρουμε, βέβαια, ότι οι δυο τους περνούν τον περισσότερο χρόνο τους πλέον μαζί αφού εδώ και ένα μήνα συγκατοικούν στην βίλα που αγόρασε ο Σταύρος Νιάρχος στο Μπέβερλι Χιλς και την έχει μετατρέψει στην ερωτική τους φωλιά.

Read More

And More