Σ. Ρουβάς: Γίνεται γραμματόσημο και βραβεύεται!

Η είδηση ότι ο Σάκης Ρουβάς γίνεται γραμματόσημο έγινε γνωστή πριν από λίγο καιρό και τώρα μαθαίνουμε το γιατί. Ο γνωστός ερμηνευτής με τις πολλές επιτυχίες και την έντονη φιλανθρωπική δράση θα βραβευθεί την Κυριακή στις 24 Νοεμβρίου από την “Ένωση Επτανησίων Ελλάδας” μαζί με άλλες διακεκριμένες προσωπικότητες από τα Επτάνησα.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή στις 18:30 στο Μέγαρο Παλαιάς Βουλής και θα είναι η 2η κατά σειρά βράβευση διακεκριμένων προσωπικοτήτων, με καταγωγή από τα Επτάνησα, με σκοπό να αναδείξει και βραβεύσει Επτανήσιους, οι οποίοι έχουν διακριθεί και καταξιωθεί, ο καθένας στο χώρο που εκπροσωπεί και τη θέση που κατέχει.

Με αλφαβητική σειρά:

Παναγιώτης Βάρδας (Κύθηρα)
Γιάννης Δοϊκας (Παξοί)
Γιώργος Κασιμάτης (Κύθηρα)
Γιώργος Κατσαρός (Κέρκυρα)
Κάλια Κουβά (Παξοί)
Δημήτρης Παϊζης (Παξοί)
Γιώργος Παξινός (Ιθάκη)
Μίμης Πλέσσας (Ζάκυνθος)
Γιάννης Πολίτης (Λευκάδα)
Σάκης Ρουβάς (Κέρκυρα)
Τζένη Ρουσσέα (Ζάκυνθος)
Μαρία Φαραντούρη (Κεφαλονιά)
Σπύρος Φλογαϊτης (Λευκάδα)
Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας για να τιμήσει τους βραβευθέντες θα προβεί στην έκδοση συλλεκτικού-φιλοτελικού φακέλου με προσωπικό γραμματοσήμο, ειδικής αναμνηστικής σειράς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ, όπου θα φέρουν την φωτογραφία τους.
Τα πνευματικά δικαιώματα της συγκεκριμένης έκδοσης η οποία δεν θα διατίθεται για πώληση προς κάθε ενδιαφερόμενο, διατηρεί η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας.
Το συντονισμό της παρουσίασης των διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τα Επτάνησα για το έτος 2013 θα έχει η δημοσιογράφος Νατάσα Βησσαρίωνος, όπου θα ανοίξει με την παρουσίαση των μουσικών συνόλων της Ε.Ε.Ε. σε έργα Επτανησιακής μουσικής σχολής από διακεκριμένους λυρικούς καλλιτέχνες, υπό τη μουσική διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Ε.Ε.Ε. μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη.
Η τελετή θα ξεκινήσει με βράβευση του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιο (εκ Κεφαλληνίας) και τιμητική διάκριση στον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος, σύμφωνα με δικές του καταγραφές, η μουσική του πορεία ξεκίνησε με τις επιρροές που δέχτηκε από τα Επτάνησα και την διαμονή του στην Κεφαλονιά, κατά την διάρκεια της νεαρής του ηλικίας, όταν τα μη υποδουλωμένα στους Τούρκους Επτάνησα απολάμβαναν υψίστου βιοτικού και πολιτιστικού επιπέδου στην ελεύθερη πλέον Ελλάδα.
Η εκδήλωση θα κλείσει με την απονομή των επάθλων για τους τρείς πρώτους επιτυχόντες από την διεξαγωγή του διαγωνισμού της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας, για νέο λογότυπο.

Read More

And More