Δεν θα καταλάβεις ποτέ ποια είναι η πολύ διάσημη ηθοποιός της photo!

Μπορείς να πάρεις όσο χρόνο θες και να χαζεύεις αυτή την photo προσπαθώντας να μαντέψεις ποια είναι αυτή η πολύ διάσημη ηθοποιός. Και όταν σου αποκαλύψω το όνομα δεν θα το πιστεύεις! Μερικά hints: το δεύτερο όνομά της είναι Bridget, το όνομα της ηρωίδας που εκτόξευσε την καριέρα της στα ύψη. Για τον ρόλο της αυτό είχε αναγκαστεί να πάρει κάποια κιλάκια για να γίνει η συμπαθής πρωταγωνίστρια με την οποία αργότερα θα ταυτιζόμασταν όλες μας ενώ σήμερα έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και είναι παραγωγός και σκηνοθέτης. Αλλά επαναλαμβάνω! Δεν- θα- πιστεύεις- ποια- είναι!

Και ναι! Είναι η Renee Zellweger η οποία πλέον καμία σχέση δεν έχει με την πρωταγωνίστρια από το Ημερολόγιο της Bridget Jones!

Μετά και από την παραπάνω εμφάνισή της σε fashion show του Armani με τον νέο της σύντροφο και κιθαρίστα Doyle Bramall, πολλοί ήταν αυτοί που ξεσηκώθηκαν και στο twitter ενώ ο manager της αρνήθηκε να πάρει θέση. Και για να νιώσεις τι σημαίνει ξεσηκώθηκαν στο twitter δες παρακάτω ένα print screen. Α! Και μάντεψε! ‘Ολοι μιλάνε για πλαστική επέμβαση!

Read More

And More