Σ. Σαρτίνι: “H Ελένη θα έβαζε μια άλλη πινελιά στο Big Brother!”

Ο Στέφανο Σαρτίνι, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΕΓΩ”, μίλησε για την Ελλάδα, η οποία ύστερα από 18 χρόνια που έχει ζήσει στην Αθήνα, του έχει λείψει πολύ. Μάλιστα, ένα κομμάτι από την καρδιά του είναι ελληνικό, παραδέχτηκε.

Ο ίδιος σκηνοθετεί τις συναυλίες της Patty, την οποία χαρακτήρισε πολύ γλυκιά, επαγγελματία, συνεργάσιμη και κεφάτη. ”Είμαστε σε καλό δρόμο και η Patty μου δίνει κι εμένα ενέργεια να κάνω αυτό που θέλω. Είμαι βέβαιος, ότι θα έχουμε πολύ καλό αποτέλεσμα”, είπε χαρακτηριστικά.

Δεν έχει παρακολουθήσει την επιστροφή της Ρούλας στην τηλεόραση, αλλά από το λίγο που είδε το Big Brother είπε πως δεν είχε τίποτα το ενδιαφέρον, αλλά η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε σίγουρα να το παρουσιάσει πολύ καλά. ”Δεν είπα ποτέ ότι βαριέμαι την Ελένη. Βαριέμαι το πρωινό, να τη βλέπω να κάνει συνεχώς τα ίδια. Προτιμώ να κάνει ένα σόου το βράδυ, στην prime time ζώνη. Θα του έβαζε μια άλλη πινελιά, από τη Ρούλα”, συμπλήρωσε!

Τονίζοντας πως στα πρωινά, αλλάζουν τα πρόσωπα, αλλά κατά τα άλλα είναι τα ίδια και τα ίδια, είπε ότι οι Καραμεροχαριτάτοι κάνουν ένα πρωινό σαν όλα τα άλλα, ο Γιώργος και η Φαίη είναι ενδιαφέρον κι ωραίο ζευγάρι, αλλά σε σχέση με τις αντίστοιχες εκπομπές άλλων καναλιών, έχουν επίσης, το ίδιο format.

Στην προσωπική του ζωή είναι χαρούμενος και στην παρούσα φάση ερωτευμένος με την Patty, αφού θέλει να κάνουν ένα πολύ ωραίο σόου! Επιπλέον, θέλει να κάνει ένα παιδί, χωρίς όμως να προϋπάρξει γάμος. Το μόνο που του λείπει σήμερα είναι ο πατέρας του, που έφυγε από τη ζωή πριν από 10 χρόνια.

Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More