Σ. Σούλης στην Τατιάνα: ”Δεν μπορώ να προβλέψω ποιος θα νικήσει στο Dancing!”

Ο άνθρωπος που αλλάζει όχι μόνο τα σπίτια των ανθρώπων αλλά και την ζωή τους ολόκληρη, ο Σπύρος Σούλης, βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Αξίζει να το ζεις” και μίλησε στην Τατιάνα για τα παιδικά του χρόνια, την καθημερινότητά του και για τη χαρά που παίρνει όταν βοηθά μέσω της εκπομπής του, όσους τον χρειάζονται.

Προέρχεται από μια δεμένη οικογένεια κι έχει μια αδερφή, την Κατερίνα, που είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Κώστα Κόκλα. Στο σχολείο ήταν πολύ καλός μαθητής κι αρχικά ήθελα να γίνει δικηγόρος, επηρεαζόμενος από τους ρόλους που έπαιζαν οι ηθοποιοί στο σινεμά. Σαν παιδί επιδιορθώνει όποια συσκευή, ηλεκτρική, χαλάσει στο σπίτι και του άρεσε να δημιουργεί διάφορα αντικείμενα. Τελειώνοντας το σχολείο, μετακομίζει στο Λονδίνου όπου σπουδάζει αρχιτεκτονική και κατοικεί εκεί για 10 χρόνια.

Για εκείνους που αποχώρησαν από το Dancing κι εκείνους που παρέμειναν…

”Παρακολουθώντας το παιχνίδι κατάλαβα ότι είχε πάρα πολλά απρόοπτα, πολλές εξελίξεις… Περίμενα στις τελευταίες 4-5 θέσεις ότι θα ήταν ο Αργύρης, ο Μαρτάκης,οπωσδήποτε η Ελεονώρα, η Μπουλέ, θα ήθελα και την Καλογρίδη… Αυτή ήταν η 5άδα μου και η Αγγελική που είναι μέσα. Από τους 3 δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη. Τώρα, λίγο πολύ, όπου και να πάει η κούπα… Αφού έφτασαν ως εδώ…”

Δες το βίντεο:

Read More

And More