Σ. Τσιμτσιλή στην Τατιάνα: “Ο Θέμης με έχει στηρίξει πολύ!”

Για τα παιδικά της χρόνια, τις δύσκολες ώρες που πέρασε με την αναστολή λειτουργίας του Alter και τις ετοιμασίες του γάμου της μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων της, στην εκπομπή “Πολύ Μπλα Μπλα΄” μετά από 1,5 μήνα απουσίας και ήταν πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη. “Ελπίζω όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα”, εξομολογήθηκε στο “Αξίζει να το ζεις”, ξεκαθαρίζοντας πως η δύσκολη κατάσταση στο Alter δημιούργησε πολύ μεγάλη ανασφάλεια και προβλήματα επιβίωσης στους εργαζόμενους.

Μιλώντας αρχικά για τα παιδικά της χρόνια, η Σταματίνα αποκάλυψε ότι στα 15 της χρόνια έκανε την επανάστασή της. Έφυγε από το αυστηρό ιδιωτικό σχολείο που ήταν, πήγε στο δημόσιο και επέλεξε να μην δώσει πανελλήνιες εξετάσεις, αλλά να γραφτεί σε μια σχολή δημοσιογραφίας.

Η μεγάλη ανατροπή στη ζωή της ήρθε με τον θάνατο του πατέρα της, που της στοίχησε πολύ και της σημάδεψε τη ζωή. “Είχα στενοχωρηθεί πολύ γιατί ο πατέρας μου έφυγε και δεν είχα προλάβει να του πω ότι τον “αγαπώ”…”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Τώρα πια όμως, τα πράγματα έχουν κατασταλλάξει μέσα της και η Σταματίνα μοιάζει να έχει βρει τις ισορροπίες στο πλευρό του αγαπημένου της Θέμη. Το γνωστό ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 25 Ιουνίου και η παρουσιάστρια του Alter προσπαθεί να ρυθμίσει αυτές τις μέρες όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου της. Το νυφικό της θα είναι του οίκου Vera Wang σε λευκό χρώμα. “Θέλω το νυφικό μου να είναι κανονικό παραδοσιακό νυφικό και να μην μοιάζει με φόρεμα.”, είπε και συμπλήρωσε: “Θέλω ο γάμος μου να είναι ρομαντικός, απλός και λιτός!”

Παράλληλα, η ίδια ανέφερε πως στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τα προβλήματα στο Alter, είχε τη βοήθεια και τη στήριξη του μέλλοντα συζύγου της Θέμη Σοφού. “Ο Θέμης με έχει στηρίξει πολύ και ψυχολογικά, αισθηματικά και οικονομικά”, παραδέχτηκε.

Τέλος, μιλώντας για την πρόταση γάμου, η ίδια αποκάλυψε πως έγινε το βράδυ μιας πολύ κουραστικής μέρας. “Είχα τελειώσει από τη δουλιεά και πήγαμε με τον Θέμη για φαγητό. Γύρω στις 11 το βράδυ είχα αρχίσει να νιώθω κούραση και ήθελα να γυρίσουμε σπίτι για να κοιμηθώ. Ο Θέμης μου είπε τότε πως θέλει να μου μιλήσει. Κατάλαβα ότι κάτι γίνεται και έκανα στροφή 180 μοιρών. Αμέσως μου πέρασε η νύστα. Τότε ο Θέμης μου είπε μερικά πολύ όμορφα λόγια και μου έκανε πρόταση”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο:

Read More

And More