Σ. Τζώρτζογλου για την σύντροφό του: “Πριν από τη Gisele η καρδιά μου ήταν κλειδωμένη”

Ο γνωστός ηθοποιός τους τελευταίους μήνες ζει στο Λος Άντζελες και αποκάλυψε πως είναι η ζωή του εκεί. Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ!” για τη ζωή του στην Αμερική, για την σύντροφό του και για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Ο ηθοποιός περιέγραψε την ζωή του στο Λος Άντζελες:
“Είναι πολύ όμορφη, αισθάνομαι θλίψη παρ’ όλα αυτά, για όσα περνάει η χώρα μας. Το Λος Άντζελες μου δίνει τη δυνατότητα να αποστασιοποιηθώ από τα προβλήματα και να δω με καθαρό μάτι ότι η Ελλάδα χρειαζόταν να περάσει ένα είδος κάθαρσης… Πρέπει να περάσει η χώρα μέσα από αυτή την επώδυνη περίοδο για να επανέλθει κοντά σε μια νέα αρχή.”

Πώς περνά μια τυπική μέρα του; “Κάνω μια ζωή καθαρά μαθητική, δεν βγαίνω”, ανέφερε ο ίδιος.

Ο Στράτος μιλώντας για τη σχέση του με τη φωτογράφο Gisele Lubsen ανέφερε: “Έχουμε δεθεί πάρα πολύ, υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ μας. Η Ζιζέλ ήρθε την κατάλληλη εποχή στη ζωή μου, γνωριστήκαμε πέρυσι και έχουμε ψυχική επάφη. Είναι πολύ όμορφο να μπορείς να βρεις ένα σύντροφο να σε νιώθει σε κάθε σου βήμα. Ευγνωμονώ το Θέο που το ζω, χωρίς να θέλω να λέω μεγάλα λόγια ζω πολύ όμορφα με τη Ζίζελ.”

Kαι συνέχισε: “Πριν από εκείνη η καρδιά μου ήταν κλειδωμένη, μαζί της γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Το πρώτιστο αγαθό της ζωής είναι να είσαι ικανός να αγαπάς και αυτό η Ζιζέλ μου το χαρίζει” εξομολογήθηκε.

Σκέφτεται να παντρευτεί;
“Δεν μου αρέσει καθόλου η έννοια του γάμου σε εκκλησιά. Εγώ εύχομαι να είμαστε σε όλη μας τη τη ζωή όπως τώρα”, δήλωσε.

Σκέφτεται να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αμερική;
“Ναί, έχω πάρει ήδη την πράσινη κάρτα και μόλις πάρω και την άδεια εργασίας, θα είμαι σε θέση να διεκδικήσω κάποιους ρόλους. Το ζητούμενο για μένα είναι να μπορώ να εξασφαλίσω αν μη τι άλλο το να ζω αξιοπρεπώς. Το γεγονός ότι βρίσκομαι στο Λος Άντζελες και κάνω μια νέα αρχή, σε μια νέα γλώσσα μου δίνει ζωή και νιάτα”, είπε.

Διάβασε περισσότερα στο ”EΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More