Σ. Χαριτάτος: Μέχρι τώρα έχω δειλιάσει να παντρευτώ!

Ο Σπύρος Χαριτάτος φωτογραφίζεται για το περιοδικό ”ΟΚ!” και σε συνέντευξη που δίνει σ’ αυτό μιλά για τον Γιώργο Καραμέρο, τον Χρήστο Φερεντίνο, την Ναταλία Γερμανού και τη Σίσσυ Χρηστίδου. Επιπλέον, ο 38χρονος δημοσιογράφος και παρουσιαστής επίσης, κάνει την αυτοκριτική του για τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και αποκαλύπτει την ιδανική πρόταση γάμου.

Του λείπει φέτος η τηλεόραση;
”Ζεις και μετά την τηλεόραση. Δεν μου λείπει η τηλεόραση ως Μέσο. Από τη θέση του παρουσιαστή. Μου λείπει το ρεπορτάζ, αυτές οι συγκλονιστικές στιγμές που βιώνεις όταν είσαι σε αποστολή ή οταν είσαι στο δρόμο και έρχεσαι σε επαφή με τον κόσμο. Το σίγουρο είναι πως όσο καιρό είμαι εκτός, παρακολουθώ τηλεόραση και μπορώ και κρίνω πιο αντικειμενικά έτσι, ώστε να βελτιωθώ αν και εφόσον επιστρέψω.”

Ο Γιώργος Καραμέρος…;
”Ο Γιώργος μου λείπει, όπως θα έλειπε ένας σύντροφος ενός έγγαμου βίου που κράτησε δύομιση χρόνια. Δεν μου έχει λείψει επαγγελματικά, γιατί δεν θα ήθελα να συνεχίσουμε ως δίδυμο. Πιστεύω, και το έχω πει και του ίδιου, ότι μαζί μου ο Γιώργος έχει αδικηθεί. Έχει χαρίσματα ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής που κάτω από τη δική μου συμπεριφορά, δεν κατάφερε να αναδείξει. Μόνος του θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα. Με τον Γιώργο, παρόλο που έχουμε εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης, γούστα και απόψεις, τον έχω νιώσει σε δύσκολες στιγμές, όπως δεν έχω νιώσει κανέναν άλλο συνεργάτη.

Έχουμε καιρό να συναντηθούμε και να τα πούμε. Έχουμε καιρό να συνατηθούμε και να τα πούμε. Βρισκόμαστε κάποιες φορές στον Flash, όταν εγώ τελειώνω την εκπομπή μου, μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο και ξέρω πως όταν χρειαστώ κάτι, θα είναι εκεί για μένα. Με τον Γιώργο έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη και δυνατή σχέση που βασίζεται στην ειλικρίνεια. Ό,τι αρνητικό έχω σκεφτεί γι΄αυτόν, του το έχω πει.όπως και εκείνος, και τα έχουμε ξεκαθαρίσει. Δεν είμαστε κολλητοί, αλλά είμαστε πραγματικοί φίλοι.”

Πώς του φαίνονται ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου;
”Δεν έχω καταφέρει να δω ολόκληρη την εκπομπή τους, γιατί εκείνη την ώρα είμαι στο ραδιόφωνο. Έχω δει κάποια αποσπάσματα στην αναπαραγωγή τους και θεωρώ ότι είναι ένα ωραίο τηλεοπτικό ζευγάρι. Ο Χρήστος είναι αδιαμφισβήτηση περίπτωση παρουσιαστή και η Σίσσυ είναι μία από τις πιο ωραίες γυναίκες που διαθέτει η ελληνική τηλεόραση, που έχει πολύ χώρο μπροστά της για να κάνει μια ξεχωριστή καριέρα. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να δοθεί χώρος και χρόνος και να μην κριθούν από τους πρώτες μήνες της τηλεοπτικής τους εμφάνισης. Νιώθω την αγωνία τους, γγιατί ήμουν κι εγώ στη θέση τους, όπως νιώθω και την αγωνία των συνεργατών τους. Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι δυνατοί και να αντέξουν μέχρι το τέλος. ‘Εχουν έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, γιατί ο Γιώργος και η Φαίη ξέρουν καλά τη δουλειά τους και έχουν πίσω τους το Μega που αγκαλιάζει και προστατεύει με ιδιαίτερη θέρμη ό,τι κάνει…”

Σχετικά με τα προσωπικά του
”Είμαι καλά. Νιώθω άβολα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, οπότε μη ρωτάς περισσότερα.”

Είναι πιστός στις σχέσεις του
”Όταν είμαι σε σχέση είμαι πιστός. Όταν είχα τη διάθεση να απατήσω, έφευγα. Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις μια σχέση και να χαλιναγωγείς τα ένστικτα που θέλουν να επιβεβαιώνεσαι ως άντρας. Όταν μου συνέβαινε, εκεί που θεώρησα ότι θα πλήγωνα λιγότερα, το είπα κιόλας.”

Για τον έρωτα και τον γάμο
”Είμαι τόσο φανατικός του γάμου και της δημιουργίας οικογένειας που γι’ αυτό παραμένω εργένης. Θα ήταν πολύ εύκολο να πω ότι απλά δεν έχω βρει ακόμα την κατάλληλη. Μπορεί να τη βρήκα ή να τη βρω στο μέλλον. Το θέμα όμως είναι ”είμαι εγώ ο κατάλληλος;”. Είμαι πολύ αυστηρός κριτής του εαυτού μου… Μπορεί να παντρευτώ εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Μέχρι τώρα έχω δειλιάσει… Έχω χάσει γυναίκες από δίπλα μου από προσωπική ανοησία και δισταγμό, αλλά ακόμα και αυτές οι εμπειρίες με έμαθαν να προσφέρω περισσότερα στους ανθρώπους που είναι δίπλα μου τώρα ή θα έρθουν στο μέλλον…

Σύμφωνα με τη ”Χαριτάτειο θεωρεία”, κανένας άνθρωπος που είναι πραγματικά ερωτευμένος δεν θα το παραδεχτεί. Ο εωρτευμένος άντρας το δείχνει με τις πράξεις του. Αυτό που κάνω όταν είμαι ερωετυμένος, είναι να κάνω τη σύντροφό μου να το νιώθει πολύ έντονα, απότην ερωτική μας επαφή μέχρι τη συντροφική μας συνύπαρξη. Ο σωστός άντρας πρέπει αν είναι εραστής και στο μυαλό και στην ψυχή μιας γυναίκας. Ο έρωτας θέλει πολλή δουλειά, γι’ αυτό και δεν πρέπει αν τον φωνάζουμε, γιατί όσο φωνάζεις δεν δουλεύεις.”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More