Σ. Χρηστίδου: Η πρεμιέρα στο πρωινό, τα σχόλια και το σημείωμα στο παλιό της καμαρίνι!

H Σίσσυ Χρηστίδου αρνείται ότι διεκδικεί τον τίτλο της βασίλισσας της πρωινής ζώνης ωστόσο πολύ την θέλουν να είναι φέτος η πρωταγωνίστρια!

Λίγο πριν την πρεμιέρα της, μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα για τη νέα της επαγγελματική κίνηση να είναι στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνο στο ανανεωμένο πρωινό του ANT1. Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις φήμες που την θέλουν μαλωμένη με την Ναταλία Γερμανού.

Όλοι περιμένουν να μάθουν για το αν τελικά πλακωθήκατε με τη Ναταλία Γερμανού! Οι φήμες οργίασαν και πάλι. Πώς έγιναν, αλήθεια, τα πράγματα; Ποιά είναι η σχέση σας τώρα;
Mε τη Ναταλία ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό από την πρώτη μέρα της συνεργασίας μας. Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος και χαίρομαι που είναι στη ζωή μου. Είναι πολύ αστείο πάντως, όταν πάμε κάπου για καφέ, όλοι γύρω μας κοιτάνε σαν να μην πιστεύουν στα μάτια τους!

Πώς νιώθεις που το όνομα σου έχει γίνει σημαία της ίντριγκας εδώ και λίγους μήνες στα μεσημεριανά;
Τα μεσημεριανά μού αρέσουν, τα παρακολουθώ και τα βρίσκω ιδιαίτερα χαλαρωτικά για την ώρα εκείνη. Όταν όμως αφορούν εμένα, δεν μου αρέσουν πολύ, δεν τα παρακολουθώ και, πίτεψε με, δεν τα βρίσκω καθόλου χαλαρωτικά! Στη συγκεκριμένη φάση λοιπόν προτιμώ να μην ακούω και να μην βλέπω πολλά! Έτσι κι αλλιώς αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου χρόνο.

Τι να περιμένουμε να δούμε στο νέο πρωινό του ANT1; Θα δούμε κάτι καινούριο; Ενότητες που δεν έχουμε δει ξανά σε πρωινό; Ποιά θα είναι η δομή του;
Η μεγάλη αλλαγή αφορά στην κεντρική ιδέα που είναι η ενιαία ζώνη από 7 εώς τη 1. Η δική μας ενότητα είναι ψυχαγωγική και η θεματολογίς της θα είναι φυσικά πολύ κοντά στη θεματολογία που έχουν χρόνια τώρα οι πρωινές εκπομπές. Από κεί και πέρα όμως θα προσαρμοστούμε, όπως οφείλουμε, στο κλίμα της εποχής και θα βάλουμε κι εμείς τη δική μας πινελιά μέσα από τον τρόπο διαχείρισης των θεμάτων, αλλά και καινούριες ιδέες και ρουμπρίκες που έχουμε. Θα μου επιτρέψεις να τις κρατήσω για έκπληξη!

Το γράμμα που άφησε η Σίσσυ στο παλιό της καμαρίνι

“Μπορεί να φύγει από εδώ μέσα το σώμα μου, αλλά ένα κομμάτι της ψυχής μου θα ανήκει πάντα εδώ. Σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου γι’ αυτά τα τρία υπέροχα, μαγικά και κυρίως ανέμελα χρόνια. Σας ευχαριστώ για τα όμορφα και τα άσχημα, για τα δύσκολα και τα έυκολα που πέρασαμε μαζί. Σας ευχαριστώ γιατί με βοηθήσατε να είμαι χαρούμενη και έτσι να μπορώ να μεγαλώνω ένα χαρούμενο παιδί. Σας ευχαριστώ γιατί με πιστέψατε, με στηρίξατε, με αντέξατε. Σας αγαπώ πολύ και όταν δεν με θέλετε, εγώ πάλι θα είμαι εκεί. ΧΧΧ”

Read More

And More