Σάκης Αρσενίου: Γενέθλια για την 24χρονη σύζυγό του – Η ιδιαίτερη τούρτα μετά τη γέννηση του γιου τους

Το πιο ξεχωριστό καλοκαίρι της ζωής του ετοιμάζονται να περάσουν ο Σάκης Αρσενίου και η σύζυγός του, Λαμπρινή μαζί με τον μονάκριβο γιο τους, που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάρτιο. 

Η σύζυγος του τραγουδιστή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και από εκείνη την ημέρα η ζωή τους έχει αλλάξει ριζικά και περνούν μοναδικές οικογενειακές στιγμές. Το αγαπημένο ζευγάρι, πλέον απολαμβάνει την νέα του καθημερινότητα στο σπίτι, μαζί με τον μικρό του, ενώ μερικές φορές τόσο ο Σάκης Αρσενίου όσο και η αγαπημένη του, μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους τρυφερές στιγμές με τον γιο τους.

Την Κυριακή 10/7 η Λαμπρινή Πλεύρη είχε τα γενέθλιά της και ο Σάκης Αρσενίου είχε ετοιμάσει την πιο εντυπωσιακή τούρτα για τα 24α γενέθλιά της.

Ο ίδιος μάλιστα, ανήρτησε και μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία του, όπου ποζάρουν αγκαλιά με το μωράκι τους και της ευχήθηκε και δημόσια γράφοντας: «Χρόνια πολλά αστέρι μου όμορφο».

Ο ίδιος μάλιστα, ευχήθηκε και δημόσια στην σύζυγό του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

«Χρόνια πολλά αστέρι μου όμορφο», έγραψε ο Σάκης Αρσενίου κάτω από την φωτογραφία του.

Λίγες ώρες αργότερα ο Σάκης Αρσενίου είχε οργανώσει και δεύτερη τούρτα – έκπληξη για την αγαπημένη του, η οποία έσβησε ξανά τα κεράκια της, έχοντας στο πλευρό της τους άντρες της ζωής της.

Read More

And More