Παντρεύεται ο Σάκης Αρσενίου με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Λαμπρινή Πλεύρη

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Με τα ιερά δεσμά του γάμου αποφάσισαν να ενωθούν ο Σάκης Αρσενίου και η αγαπημένη του, Λαμπρινή Πλεύρη λίγους μήνες πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύντροφός του μετρούν εννέα μήνες κοινής πορείας και, όπως είχε αποκαλύψει ο Σάκης Αρσενίου, στον πέμπτο μήνα της σχέσης τους αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και πολύ σύντομα ήρθε και η εγκυμοσύνη. Το ζευγάρι, πρόκειται σε λίγο καιρό να αποκτήσει ένα αγοράκι το οποίο έχουν αποφασίσει να ονομάσουν Κωνσταντίνο – Εφραίμ.

Λίγο καιρό λοιπόν πριν γίνουν για πρώτη φορά γονείς, ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη αποφάσισαν να παντρευτούν. Η κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” βρέθηκε στην πρόβα νυφικού της όμορφης εγκυμονούσας, στην οποία παρών ήταν και ο τραγουδιστής.

Ο γάμος του ζευγαριού, σύμφωνα με όσα ανέφερε η Άννα Ζηρδέλη στην πρωινή εκπομπή, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164