Σάκης Αρσενίου: Μιλά για την εγκυμονούσα σύντροφό του και «λιώνει»

Σε μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής του βρίσκεται ο Σάκης Αρσενίου.

Ο γνωστός τραγουδιστής σε λίγο καιρό πρόκειται να γίνει μπαμπάς αφού η σύντροφός του Λαμπρινή κυοφορεί το πρώτο τους παιδί το οποίο όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Σάκης Αρσενίου, θα είναι αγοράκι.

Η κάμερα της εκπομπής “Οpen Weekend” συνάντησε τον Σάκη Αρσενίου σε μια σπάνια βραδινή έξοδο με την αγαπημένη του Λαμπρινή και εκείνος μίλησε γι’ αυτή την αλλαγή που θα έρθει στη ζωή του με το πρόσωπό του να λάμπει από ευτυχία.

«Είμαι πολύ καλά. Περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Αυτά με τις λιγούρες νομίζω είναι λίγο υπερβολικά. Είναι λογικό να υπάρχουν. Η γυναίκα τρώει για δυο. Είναι αγοράκι. Ο άντρας νομίζω ότι το καταλαβαίνει αφού γεννηθεί το παιδί και μετά. Η γυναίκα το καταλαβαίνει από τώρα σιγά σιγά.

Και πρόταση να μου γινόταν για το all star Survivor, τη δεδομένη στιγμή που είμαι σε ένα νυχτερινό μαγαζί και η γυναίκα μου είναι έγκυος, δε θα πήγαινα σε καμία περίπτωση. Δε θα την άφηνα πίσω, ούτε το μαγαζί που συνεργάζομαι, ούτε τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτό» ανέφερε ο Σάκης Αρσενίου.

Read More

And More