Σάκης Αρσενίου: Τρυφερά φιλιά με την εγκυμονούσα σύντροφό του σε βραδινή έξοδο – Φωτογραφίες

Μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής του διανύει ο Σάκης Αρσενίου, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά του με την σύντροφό του, Λαμπρινή Πλεύρη. Ο ίδιος μάλιστα, πρόσφατα αποκάλυψε πως περιμένουν αγοράκι.

«Είμαι πολύ καλά. Περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Αυτά με τις λιγούρες νομίζω είναι λίγο υπερβολικά. Είναι λογικό να υπάρχουν. Η γυναίκα τρώει για δυο. Είναι αγοράκι. Ο άντρας νομίζω ότι το καταλαβαίνει αφού γεννηθεί το παιδί και μετά. Η γυναίκα το καταλαβαίνει από τώρα σιγά σιγά», είχε εξομολογηθεί ο Σάκης Αρσενίου σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Το ερωτευμένο ζευγάρι στην αρχή της σχέσης του κρατούσε πολύ χαμηλούς τόνους, ενώ αργήσαμε να τους δούμε στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Πλέον οι δυο τους αδιαφορούν για όσα γράφονται και ζουν τον έρωτά τους, χωρίς να κρύβονται.

Πρόσφατα ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε μια από τις βραδινές εξόδους τους σε γνωστό εστιατόριο στα νότια προάστια. 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More