Σάκης Κατσούλης: Επέστρεψε στην καθημερινότητά του μετά τη νίκη του στο Survivor All Star – Πού τον συνάντησε το TLIFE

Ο Σάκης Κατσούλης επέστρεψε στην καθημερινότητά του, μόλις δυο ημέρες μετά τη νίκη του στο Survivor All Star. Ο νεαρός επιχειρηματίας κατάφερε για δεύτερη φορά μετά το 2021 να κερδίσει το τρόπαιο αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος συνάντησε τον νικητή του Survivor All Star στη γειτονιά του στο Περιστέρι, όπου έχει ανοίξει και τις επιχειρήσεις του τα τελευταία χρόνια. 

Ο Σάκης Κατσούλης χρειάστηκε να λείψει επτά μήνες σχεδόν από τις επιχειρήσεις του, αλλά προτίμησε μετά τη νίκη του στο Survivor All Star, να μείνει δίπλα στην οικογένειά του που του είχε λείψει αρκετά και να επικεντρωθεί στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zappIT.gr (@zappit.gr)

Το TLIFE τον συνάντησε στο Περιστέρι, εκεί όπου διαθέτει τα μαγαζιά του και ο 33χρονος μάς υποδέχτηκε με χαμόγελο και ευγένεια. Μάλιστα, εξίσου ευγενικός ήταν και με τον κόσμο που επισκεπτόταν τους χώρους, αφού δεν ξεχνά πως ήταν εκείνοι που τον στήριξαν και τον έφεραν για δεύτερη φορά στη θέση του νικητή.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Δύναμή του σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αποτέλεσε η σύντροφός του Μαριαλένα Ρουμελιώτη ενώ στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη του, ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε, «Να αγαπάτε και να αγαπάτε βαθιά και ειλικρινά. Να είστε ειλικρινείς. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πιστέψτε το. Περάσαμε πολύ δύσκολα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή. Δεν το λέω γιατί κρατάω το τρόπαιο. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι. Η αγάπη του κόσμου τα λέει όλα. Σας ευχαριστώ για όλα, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ. Σας λατρεύω όλους».

Πλέον όμως, ο νεαρός επιχειρηματίας έχει αφήσει πίσω του τις εξωτικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου και τους στίβους μάχης και έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του. 

Διάβασε επίσης: Σάκης Κατσούλης: Πώς το Survivor δοκίμασε τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και έκανε τη μητέρα της να ζητά εγγόνι

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More