Σάκης Κατσούλης: Έριξε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στη θάλασσα – Επικό βίντεο

Τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Μύκονο απολαμβάνουν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι πρώην Survivors ένα μήνα μετά τον μεγάλο τελικό του reality επιβίωσης προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ζωής τους, όντας ευγνώμονες και πολύ χαρούμενοι για την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου. 

Μετά από ένα διάστημα παραμονής στην Αθήνα, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποφάσισαν να επισκεφτούν το κοσμοπολίτικο νησί των Ανέμων μαζί με την παρέα τους προκειμένου να χαρούν ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την καθημερινότητα στην Αθήνα. Οι δυο τους μπορεί να εξακολουθούν να δηλώνουν μόνο φίλοι, ωστόσο είναι αχώριστοι!

Τόσο ο 30χρονος επιχειρηματίας όσο και η 26χρονη γυμνάστρια μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους διάφορα στιγμιότυπα από τις ημέρες τους στο κυκλαδίτικο νησί. Ανάμεσα σε αυτά είδαμε και μια επική πλάκα που έκανε ο Σάκης Κατσούλης στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. 

Όπως θα δεις, ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη καθόταν αμέριμνη στο σκάφος και αγνάντευε το απέραντο γαλάζιο, ο Σάκης Κατσούλης θέλησε να τη ρίξει στη θάλασσα και… έτσι έγινε! Εκείνη μπορεί στην αρχή να τρόμαξε, ωστόσο μετά ξέσπασε σε γέλια. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More