Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η δημόσια κίνηση που τους φέρνει πιο κοντά στην επανασύνδεση

Ένα νέο κεφάλαιο έχουν ανοίξει στη σχέση τους ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι πρώην Survivors ήρθαν ξανά κοντά με τη συμμετοχή τους στο reality επιβίωσης και έτσι, ενώ πριν από αυτό είχαν κακές σχέσεις, πλέον είναι αχώριστοι! Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως οι δυο τους είναι ξανά ζευγάρι!

Χθες, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλιά της, στο οποίο έδωσαν το παρών σχεδόν όλοι οι πρώην συμπαίκτες της. Από το πλευρό της δεν θα μπορούσα να λείπει φυσικά και ο Σάκης Κατσούλης. Με αφορμή αυτή την ξεχωριστή ημέρα, ο ίδιος θέλησε να της κάνει και ένα ιδιαίτερο δώρο, για το οποίο έχει γίνει πολύ ντόρος το τελευταίο διάστημα.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μπορεί να είναι συνεχώς μαζί, όμως στο Instagram παρέμεναν… δύο άγνωστοι. Τόσο ο ένας όσο κι ο άλλος αρνιόταν να πατήσει το περιβόητο follow, κατάσταση που έπρεπε να λάβει τέλος.

Έτσι, ο 30χρονος επιχειρηματίας αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω και να ακολουθήσει πρώτος τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Instagram ενόψει των γενεθλίων της. Τη μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ του.

Δες το βίντεο:

Read More

And More