Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού πριν το Survivor All Star

Αντίστροφη μέτρηση για το Survivor All Star το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα του Δεκέμβρη. Για πρώτη φορά, οι καλύτεροι παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι επιβίωσης, επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο έτοιμοι να μπουν ξανά στον στίβο μάχης.

Το πρότζεκτ που ακούμε εδώ και πάρα πολύ καιρό να συζητιέται, πρόκειται να υλοποιηθεί τη φετινή τηλεοπτική σεζόν χωρίς ωστόσο να έχουν ανακοινωθεί ακόμα επισήμως τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν σε αυτό. 

Ανάμεσα στα πρόσωπα που συζητιούνται έντονα το τελευταίο διάστημα είναι και του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος ήταν και ο νικητής του 4ου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης αλλά και η σύντροφός του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μέχρι τότε όμως, το αγαπημένο ζευγάρι απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα μαζί με τους φίλους του για αυτό και το βράδυ της Πέμπτης 8/12 διασκέδασαν μαζί σε γνωστό cafe-bar στο Περιστέρι, το οποίο διατηρεί ο ίδιος ο Σάκης Κατσούλης.

Ο ίδιος μαζί με την σύντροφό του διασκέδασαν μαζί με τους φίλους τους με τα τραγούδια του Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος ξεσήκωσε τους θαμώνες τους μαγαζιού με τις επιτυχίες του.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, το ζευγάρι δεν δίστασε να ποζάρει μαζί στον φακό και μόνο του αλλά και μαζί με τον δημοφιλή τραγουδιστή και την παρέα τους.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP   

Read More

And More