Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Οι κοινές διακοπές συνεχίζονται! Πού τους “τσάκωσε” ο φακός;

Γεμάτο αποδράσεις είναι το καλοκαίρι φέτος για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι πρώην παίκτες του Survivor έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους και έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που επικρατούν στη ζωή τους μετά το reality επιβίωσης. Οι δυο τους είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο ευρύ κοινό αλλά και δραστήριοι στα social media, αφού επικοινωνούν καθημερινά με τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Μπορεί φήμες να τους θέλουν να είναι ξανά ζευγάρι, όμως τόσο ο Σάκης Κατσούλης όσο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξακολουθούν να υποστηρίζουν πως πλέον είναι μόνο φίλοι. Ό,τι και αν συμβαίνει ανάμεσά τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το καλοκαίρι ήταν αχώριστοι! Η Μύκονος, η Κέρκυρα και η Ρόδος αποτελούν κάποιους από τους προορισμούς που επισκέφτηκαν και έζησαν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τους φίλους τους. 

Όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Ρόδο, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απόλαυσαν το μπάνιο τους στην πισίνα του ξενοδοχείου που διέμεναν, με τα τρυφερά βλέμματα και τα χαμόγελα να μην απουσιάζουν.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More