Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Πόσο έχουν αλλάξει οι ζωές τους 12 ημέρες μετά από τον τελικό του Survivor

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης αποτελούν δύο από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων μηνών. Ο επεισοδιακός χωρισμός, η συμμετοχή τους στο Survivor, η συμφιλίωση και το νέο κεφάλαιο στη σχέση τους απασχόλησαν έντονα τους τηλεθεατές του παιχνιδιού και όχι μόνο. 

Οι δύο παίκτες κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο που βρέθηκε στο διάβα τους και με πείσμα, επιμονή και θέληση να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του reality επιβίωσης. Ο Σάκης Κατσούλης ήταν εκείνος που τερμάτισε πρώτος και κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βγήκε τρίτη. 

 

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις 12 ημέρες από τον τελικό του Survivor, όμως η ζωή και η καθημερινότητα τόσο του Σάκη Κατσούλη όσο και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη έχουν αλλάξει εντελώς. Το πρώην ζευγάρι επικοινωνεί συνεχώς με τον κόσμο που το στηρίζει και δέχεται την άφθονη αγάπη του. Σχεδόν κάθε ημέρα έξω από το μαγαζί του Σάκη Κατσούλη στο Περιστέρι βρίσκονται άνθρωποι που θέλουν να τους συγχαρούν για την πορεία τους.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι αχώριστοι, ωστόσο οι ίδιοι εξακολουθούν να δηλώνουν μόνο φίλοι. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, το πρόγραμμά τους είναι πολύ γεμάτο, καθώς περιλαμβάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις, συνεντεύξεις και παρουσία σε εκδηλώσεις. Οι δυο τους δεν χάνουν στιγμή το χαμόγελό τους και απολαμβάνουν αυτή τη μεγάλη αλλαγή που έχει συμβεί στη ζωή τους.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να γνωρίσουν τον κόσμο που τους στηρίζει και τους αγαπά.

Οι πρώην Survivors έχουν ήδη κάνει διάφορες επαγγελματικές συζητήσεις για το μέλλον, ενώ, όπως σου αποκάλυψε το TLIFE, πρόκειται να συμμετάσχουν και στο νέο video clip του Λευτέρη Πανταζή για το τραγούδι “Τράβα τη σκανδάλη” που θα σκηνοθετήσει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Όσον αφορά στη σχέση τους, σε πρόσφατη συνέντευξή τους στην εκπομπή “Love it”, ανέφεραν ότι περνάνε τέλεια μαζί, έχουν καλή επικοινωνία, όμως θα αφήσουν το χρόνο να κυλήσει προκειμένου να δουν αν και πώς μπορεί να εξελιχθεί αυτό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους. 

Read More

And More