Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Στις Σπέτσες απολαμβάνουν τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές τους

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ζουν τον απόλυτο έρωτα, από την ημέρα που αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Οι δυο τους λατρεύουν τα ταξίδια και κάθε φορά που οι υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν φροντίζουν να ταξιδεύουν για έναν καινούργιο προορισμό. 

Αφού λοιπόν τακτοποίησαν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο πρώτος προορισμός που επέλεξε το ζευγάρι να ξεκουραστεί και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές είναι οι Σπέτσες. O Σάκης Κατσούλης αλλά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τη στιγμή της άφιξής τους στο νησί δεν έχουν σταματήσει να δημοσιεύουν στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες από τις διακοπές τους στις Σπέτσες, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν επιλέξει ένα ξενοδοχείο με θέα στη θάλασσα, όπου στη συνέχεια απολαμβάνουν τις βουτιές τους ενώ παράλληλα κάνουν ηλιοθεραπεία χαλαρώνοντας στην ξαπλώστρα τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More