Site icon TLIFE

Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το πρώτο καλοκαίρι με τον γιο τους

Ένα καλοκαίρι εντελώς διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα ζουν φέτος ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Το ζευγάρι απολαμβάνει τις πρώτες του διακοπές ως οικογένεια, έχοντας μαζί του τον μόλις δύο μηνών γιο του.

Ο μικρός ήρθε στη ζωή στις 6 Ιουνίου 2026 και από εκείνη την ημέρα άλλαξε ολοκληρωτικά την καθημερινότητα των δύο γονιών του. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη γέννησε με καισαρική τομή ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 4,7 κιλών, με το TLIFE να έχει αποκαλύψει πρώτο την ευχάριστη είδηση.

Δύο μήνες αργότερα, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν αφήσει για λίγο πίσω τους επαγγελματικούς ρυθμούς και απολαμβάνουν το πρώτο καλοκαίρι της νέας τους ζωής. Οι δυο τους έχουν ήδη μοιραστεί μέσα από τα social media εικόνες από τις πρώτες οικογενειακές τους διακοπές, με τον γιο τους να βρίσκεται –όπως είναι φυσικό– στο επίκεντρο κάθε στιγμής.

Οι πρώτες βόλτες, οι αγκαλιές, οι εξορμήσεις στη θάλασσα αλλά και όλα εκείνα τα μικρά καθημερινά στιγμιότυπα που συνοδεύουν τους πρώτους μήνες με ένα μωρό έχουν πλέον αντικαταστήσει τα καλοκαίρια που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για το ζευγάρι.

Μάλιστα, ο μικρός έκανε και το πρώτο του μπάνιο στη θάλασσα στην Εύβοια, σε ηλικία περίπου ενάμιση μήνα, με τους νέους γονείς να καταγράφουν τις ξεχωριστές αυτές αναμνήσεις από το πρώτο καλοκαίρι του γιου τους.

@marialena.rou 🧡 #fyp #foryou #beachsoccer #baby #CapCut ♬ Dai Dai – Shakira & Burna Boy

Από το Survivor στον γάμο και στη δημιουργία οικογένειας

Η σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη έχει περάσει από πολλές διαφορετικές φάσεις, με το τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθεί ένα μεγάλο μέρος της κοινής τους διαδρομής μέσα από το Survivor. Χρόνια αργότερα, οι δυο τους όχι μόνο παρέμειναν μαζί, αλλά αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα.

Στις 25 Ιανουαρίου 2026, λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας ήδη ανακοινώσει ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

Η γέννηση του γιου τους τον περασμένο Ιούνιο άνοιξε ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στη ζωή τους. Λίγες ημέρες μετά τον τοκετό, ο Σάκης Κατσούλης είχε εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό του για τη σύζυγό του, χαρακτηρίζοντάς την «ήρωά» του και το μωρό τους το μεγαλύτερο δώρο της ζωής του.

Το καλοκαίρι του 2026, λοιπόν, δεν μετριέται για τους δυο τους σε προορισμούς και βουτιές, αλλά σε «πρώτες φορές». Είναι το πρώτο καλοκαίρι ως μαμά και μπαμπάς και, μαζί, η αρχή μιας νέας οικογενειακής ζωής που τόσο περίμεναν.

© 2026 tlife.gr