Σάκης Κατσούλης: Μας δείχνει την εντυπωσιακή θέα από το σπίτι του

Ο Σάκης Κατσούλης, μετά το τέλος του Survivor, ζει πρωτόγνωρες στιγμές, αφού η αγάπη και η στήριξη που δέχεται από τον κόσμο είναι τεράστια. Μπορεί η καθημερινότητά του να έχει αλλάξει εντελώς, καθώς οι τηλεοπτικές εμφανίσεις και οι συνεντεύξεις αποτελούν συχνό φαινόμενο, όμως ο ίδιος προσπαθεί να μένει πιστός στα πιστεύω και στις αξίες του.

Έχοντας δημιουργήσει μια μεγάλη παρέα στο Instagram, ο Σάκης Κατσούλης σχεδόν κάθε ημέρα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή του.

Τι και αν τόσο εκείνος όσο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επιμένουν πως είναι μόνο φίλοι, οι δυο τους είναι αχώριστοι! Προτεραιότητα και των δύο αποτελεί η προσαρμογή στα νέα δεδομένα της ζωής τους, μιας και οι αλλαγές, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι πολλές.

Όταν ο Σάκης Κατσούλης δεν έχει κάποια επαγγελματική υποχρέωση φροντίζει να απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του, κάνοντας πράγματα που του έχουν λείψει. Το βράδυ της Τετάρτης, ο νικητής του Survivor θέλησε να καθίσει στο μπαλκόνι του και να χαρεί την εντυπωσιακή θέα της πρωτεύουσας, που τόσο του είχε λείψει.

“Σπίτι, γλυκό μου σπίτι. Μου έλειψε αυτή η θέα”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More