Σάκης Κατσούλης: Το ξέσπασμα της αδελφής του κατά του Τριαντάφυλλου – Η αιχμηρή απάντηση του τραγουδιστή

Ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star. Ο γνωστός επιχειρηματίας κέρδισε το μεγάλο έπαθλο για δεύτερη φορά, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την οικογένειά του να είναι ιδιαίτερα συγκινημένοι για τη νίκη του. 

Λίγες ώρες μετά τον τελικό η αδελφή του Σάκη Κατσούλη προχώρησε σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό στο Instagram, ξεσπώντας κατά του Τριαντάφυλλου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε ταχθεί κατά του πρώην φίλου του, γράφοντας αμέτρητα σχόλια μέσα από τα social media.

«Ρε πόσο πόλεμο θα κάνεις ακόμα; Πόσο σε πονάει; Να έρθεις εδώ να τα πεις… Οι άντρες τα λένε στο πρόσωπα και όχι από πίσω…», έγραψε η αδελφή του Σάκη Κατσούλη στην ανάρτησή της, την οποία διέγραψε μετά από λίγα λεπτά.

Ο Τριαντάφυλλος από την πλευρά του θέλησε να απαντήσει στην Ασημίνα Κατσούλη την Τετάρτη 12/7 μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», λέγοντας:

«Θέλω όλα τα stories που έχω κάνει αυτό τον καιρό να τα δείξετε και αν εγώ έχω πει κάτι κακό για τον Σάκη ή την Μαριαλένα, τότε  εγώ τα παρατάω, αφήνω τα μικρόφωνα, τα παρατάω, δεν ξαναμιλάω και φεύγω. Αν το λες για εμένα αυτό, μην ξεχνάς ότι το 2021 είχα έρθει σπίτι σου και στείλαμε και ένα βίντεο σε ένα ρεπόρτερ για να το δείξουν στον Σάκη και να δει ότι είστε καλά, γιατί είχε άγχος για την οικογένεια. Σας έχω γνωρίσει και είστε εξαιρετική οικογένεια».

«Ερχόμουν συχνά σπίτι σου αν θυμάσαι καλά και κάναμε το 2021 αγώνα μαζί. Το να ταυτιστώ με έναν άλλο παίκτη δεν σημαίνει κάτι. Όπως ο Σάκης ταυτίστηκε με έναν άλλο παίκτη ο οποίος ήταν αντίπαλός μου έτσι και εγώ ταυτίστηκα με έναν άλλο παίκτη που ήταν αντίπαλός του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπώ και δεν εύχομαι πάντα τα καλύτερα για τον Σάκη. Έχουμε περάσει πολλά, θα με αγαπάει και αυτός και εγώ. Είδα κάτι στο παιχνίδι και δεν μου άρεσε. Δεν έβρισα ποτέ ούτε τον Σάκη, ούτε οικογένεια», συμπλήρωσε ο Τριαντάφυλλος. 

Read More

And More