Σάκης Ρουβάς: Απογείωσε το Πατρινό Καρναβάλι! Βίντεο

Στην Πάτρα ταξίδεψε την Κυριακή Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ είχε προγραμματισμένο live στο ανακαινισμένο Παλαιό Πτωχοκομείο, πλέον γνωστό ως “Royal Theater”. Παρουσίασε ένα φαντασμαγορικό show, κορυφώνοντας τον εορτασμό του Πατρινού Καρναβαλιού και ξεσηκώνοντας το κοινό της πόλης με την επιβλιτική του σκηνική και τις επιτυχίες του.

Ο Σάκης απογείωσε την Πάτρα σε ένα εντυπωσιακό party που διοργανώνουν τα καρναβαλικά group 62, 222, 120, 128, 135, 45 και 106. Ένα party που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία 20 χρόνια! Η φετινή χρονιά όμως είναι ορόσημο και επέλεξαν να φιλοξενήσουν τον αγαπημένο καλλιτέχνη στον ριζικά ανακαινισμένο χώρο ο οποίος εξοπλίστηκε με υπερσύγχρονο εξοπλισμό για να υποστηρίξει την φοβερή παραγωγή.

To party ξεκίνησε στις 19:30 και ο Σάκης εμφανίστηκε στη σκηνή μετά τις 22:30 αποσπώντας το πιο ζεστό χειροκρότημα όσων βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Royal Theater. Tο μοναδικό του πρόγραμμα και oi πρωτότυπες μουσικές εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει κράτησαν το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο ίδιος ευχαρίστησε το κοινό της Πάτρας για την θερμή υποδοχή μέσα από τις σελίδες του στα social media. Πάρε στο παρακάτω βίντεο μία μικρή γεύση από το live!

Read More

And More