Σάκης Ρουβάς: Δες τον να ποζάρει μέσα στο θερμοκήπιό του – Φωτογραφία

Ο Σάκης Ρουβάς πέρα από ένας επιτυχημένος τραγουδιστής είναι και ένας αφοσιωμένος και στοργικός πατέρας. Μαζί με την Κάτια Ζυγούλη έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα, τα οποία αποτελούν την μοναδική τους προτεραιότητα.

Με αφορμή το κλείσιμο τω νυχτερινών κέντρων τον περασμένο Μάρτη, ο γνωστός τραγουδιστής βρήκε την ευκαιρία να μείνει σπίτι μαζί με την οικογένειά του και να χαρεί τη συντροφιά των παιδιών του. Ο ίδιος είναι ένας πολύ ενεργός πατέρας, αφού δεν χάνει στιγμή την όρεξη του για παιχνίδι.

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνες οι ώρες που ο Σάκης Ρουβάς θα ασχοληθεί με τη γη και τα ζώα του. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει ως χόμπι την συγκεκριμένη ενασχόληση και έτσι καθημερινά αφιερώνει ένα μέρος της ημέρας του στην περιποίησή τους.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία από το φυτώριο που έχει δημιουργήσει σχολιάζοντας: “Οι καρποί της προσπάθειάς μας είναι αρκετοί για να μας δίνουν ώθηση να συνεχίζουμε να προσπαθούμε και να προχωράμε μπροστά! “.

Δες τη φωτογραφία:

Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται σε ένα από τα πιο αγαπημένα του μέρη.

Read More

And More