Σάκης Ρουβάς: Γεννημένος μπαμπάς! Φωτογραφίες

Πάντα αγαπούσε τα παιδιά και φρόντιζε να τα βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί. Πολύ πριν γίνει μπαμπάς ο Σάκης Ρουβάς είχε αποδείξει πόσο στοργικός και τρυφερός είναι με τους μικρούς μπόμπιρες.

Με τον ερχομό της Αναστασίας και αργότερα με τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη αυτό έγινε περισσότερο συνειδητό. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στα παιδιά και όχι μόνο στα δικά του!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ συμμετέχει ως εθελοντής σε πολλά προγράμματα που βοηθούν τα παιδιά. Ο ίδιος πιστεύει βαθιά πως το μέλλον είναι οι νέοι και πώς οι ιδέες των νέων παιδιών θα αλλάξουν τη ζωή μας. Γι’ αυτό και τις στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις. Γι’ αυτό και βρέθηκε πρόσφατα για ακόμη μία φορά στην Κύπρο.

Ως πρεσβευτής της “Συμμετοχής” έδωσε το “παρών” στην παρουσίαση του νέου προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ-ΚΡΙΣΤΗΣ με τίτλο «Πολίτες του Μέλλοντος».

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου «Χατζηγεωργάκης Κορνέσιος» και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου στο πρώτο έργο της Συμμετοχής στο Δημοτικό Σχολείο.

Το πρώτο έργο, είχε επιλεγεί ως πρότυπο και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Παγκύπριου εκπαιδευτικού διαγωνισμού «Πολίτες του Μέλλοντος».

Ο Σάκης αφού άκουσε από τους μικρούς μαθητές τις σκέψεις τους και την ανάγκη τους για δημιουργία μέσα από την φαντασία τους, μίλησε και με τους φοιτητές για τη διαδικασία υλοποίησης του έργου και την εμπειρία τους.

Χάθηκε ανάμεσα στις αγκαλιές των παιδιών και την προσοχή του κέρδισε μια μικρή δεσποινίδα που δεν μπόρεσε να αντισταθεί και την πήρε αγκαλιά!

Read More

And More