Σάκης Ρουβάς: Η ανατρεπτική συνεργασία που δεν περίμενε κανείς! Με ποιον θα τον δούμε το χειμώνα

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα για να ανατρέψει για ακόμα μία φορά τα δεδομένα της διασκέδασης. Κάθε σεζόν ετοιμάζει υπερπαραγωγές και φροντίζει, με την ομάδα του, να εξασφαλίσει ένα μουσικό υπερθέαμα. Για τον λόγο αυτό επιλέγει οι συνεργασίες του να είναι μία νέα πρόταση και να κάνουν την ανατροπή. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και φέτος επιλέγοντας να έχει δίπλα του το χειμώνα τον Μπάμπη Στόκα.

Οι δυο τους συναντήθηκαν τηλεοπτικά στον τελευταίο κύκλο του X Factor όπου το πρώην μέλος των Πυξ Λαξ ήταν στη θέση του κριτή. Βέβαια, η γνωριμία και η φιλία τους μετρά πολλά χρόνια και ήταν εμφανής η οικειότητα που είχαν στα Live.

Αυτή τη φορά θα μοιραστούν την ίδια σκηνή στο Estate, το νυχτερινό κέντρο που εγκαινίασε πριν από δύο χρόνια ο Σάκης Ρουβάς και το έκανε ορόσημο της διασκέδασης στην πόλη. Η πρεμιέρα τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE, αναμένεται στις αρχές Νοεμβρίου και το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν θα είναι άκρως ανεβαστικό!

Ο χώρος του Estate έχει ανακαινιστεί πλήρως για να φιλοξενήσει το υψηλών προσδοκιών πρόγραμμα το οποίο έχει στόχο να είναι διαδραστικό! Οι εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει είναι πολλές και το κοινό τους ήδη ανυπομονεί να δει αυτή τη συνύπαρξη on stage.

Read More

And More