Σάκης Ρουβάς: Η δημόσια συγνώμη για τη διαφήμιση αυτοκινήτου στο Ηρώδειο (pic)

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε από την ανάρτηση του Σάκη Ρουβά με διαφημιστικό περιεχόμενο έξω από το Ηρώδειο, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη και να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Στην εν λόγω φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε στους προσωπικούς λογαριασμούς του τραγουδιστή στα social media, φαίνεται ο ίδιος να ποζάρει δίπλα σ’ ένα αυτοκίνητο έξω από το Ηρώδειο για διαφημιστικούς λόγους.

(Διάβασε εδώ την ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού)

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής ο Σάκης Ρουβάς απολογήθηκε δημόσια γράφοντας: “Η συναυλία μου με τη Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων, για την ευκαιρία που μου δόθηκε, να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο. Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μία άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετική με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε.

Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε, καθώς ο σεβασμός μου στα μνημεία και στην πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη, για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε”.

Δες την ανάρτηση του Σάκη Ρουβά:

Ο Σάκης Ρουβάς ζήτησε δημόσια συγνώμη.

Read More

And More