Σάκης Ρουβάς: Η Ελένη Μενεγάκη κι άλλοι διάσημοι φίλοι τού εύχονται για τα γενέθλιά του!

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ γίνεται 44 και έχει κάθε λόγο να νιώθει γεμάτος! Μετά από 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας έχει καταφέρει να γίνει αποδέκτης τεράστιας αγάπης. Το διαπιστώσαμε και σήμερα που από νωρίς τα social media πλημμύρισαν με ευχές και λόγια αγάπης.

Πρώτα απ’ όλα από τους θαυμαστές του και ειδικά τις “ρουβίτσες” που μέρες ολόκληρες κατάστρωναν σχέδια για να του πουν τα πιο ξεχωριστά “χρόνια πολλά”. Ένα από τα πολλά βίντεο των fan είναι και το παρακάτω στο οποίο οι νεαρές θαυμάστριες του Σάκη εντοπίζουν 44 θετικά του στοιχεία.

Από όλα όσα του έχει αφήσει αυτή η ανοδική πορεία στη μουσική βιομηχανία, στο χώρο του θεάτρου, της έβδομης τέχνης αλλά και με ότι άλλο έχει καταπιαστεί, ένα είναι το χαρακτηριστικό που είναι πιο σημαντικό. Το γεγονός ότι γίνεται καλύτερος άνθρωπος! Το αποδεικνύει με το ήθος και τη στάση του του και συμμετέχοντας συχνά -είτε γίνεται γνωστό στον κόσμο των media είτε διακριτικά- σε πολλές φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες.

Το υπογράμμισε και η μητέρα του όταν βρέθηκε δίπλα του στην βράβευση για τα τα 25 χρόνια καριέρας. Η Άννα Μαρία Πανάρετου, ο άνθρωπος που τον έφερε στον κόσμο αλλά και του έδωσε τα πρώτα καλλιτεχνικά ερεθίσματα, βρέθηκε στο πλευρό του γιου τους σε αυτή τη σημαντική του στιγμή (δες εδώ) δηλώνοντας περήφανη!

Κάποιες ευχές… ήρθαν από το εξωτερικό!

Happy birthday Saki!! Xronia polla apo Londino!! #sakisrouvas @sakisrouvas

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης michelle (@micha_unicorn) στις


Εκτός από την οικογένεια όμως και τους θαυμαστές του, που αποτελούν μια πιο μεγάλη οικογένεια για τον Σάκη, τις ευχές τους έστειλαν για τα γενέθλιά του και πολλοί διάσημοι φίλοι του!

Η Ναταλία Γερμανού έκλεισε την εκπομπή της με ευχές και μία από τις αγαπημένες επιτυχίες του.

Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της θυμήθηκαν ένα από τα πρώτα hit του Σάκη και του ευχήθηκαν “χρόνια πολλά” με τον δικό τους τρόπο.

Φυσικά, τις ευχές του έστειλε και το TLIFE!


Read More

And More