Σάκης Ρουβάς: Η ερωτική εξομολόγηση στην Κάτια ανήμερα της επετείου τους… θα σε κάνει να λιώσεις!

Ήταν 3 Ιουλίου του 2017, όταν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση των τεσσάρων παιδιών τους. Ο γάμος τους έγινε ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας και ήταν όπως ακριβώς τον είχαν ονειρευτεί! Το ζευγάρι ενώθηκε με τις ευλογίες του θεού, μπροστά στους συγγενείς του αλλά και στους αγαπημένους του φίλους και αντάλλαξε όρκους αγάπης και αιώνιας πίστης στην οικεία του κυρίου Βαρδή και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη.

Σήμερα, ο δημοφιλής τραγουδιστής και η πανέμορφη σύζυγός του κλείνουν δύο χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου, ενώ ταυτόχρονα γιορτάζουν και τα γενέθλια της Κάτιας! Ο Σάκης Ρουβάς, ανεβάζοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε μια υπέροχη ανάρτηση για τη γυναίκα της ζωής του: “Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα την στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου”.

View this post on Instagram

Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου @katiazygouli ❤ . . #happybirthday #happyanniversary #love #happiness #miazoimazi #mbambassador

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

Φυσικά, τα λόγια του Σάκη μας έκαναν να “λιώσουμε”!

Read More

And More