Σάκης Ρουβάς: “Η Κάτια ήταν ο έρωτας που ήρθε και τα ισοπέδωσε όλα”

Ο Σάκης Ρουβάς στην ηλικία των 30 δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί τη σημερινή εξέλιξη της ζωής του. Εκείνη την εποχή δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον συμβούλευαν να μη δημοσιοποιεί τις ερωτικές του σχέσεις γιατί αυτό δεν θα έκανε καλό στην εικόνα του. Όπως παραδέχεται ο ίδιος στο περιοδικό People το κόνσεπτ της οικογένειας ήταν πολύ μακριά από την πραγματικότητα του κορυφαίου Έλληνα σταρ.

Όταν όμως γνώρισε την Κάτια Ζυγούλη κάτι ξύπνησε μέσα του… “Η Κάτια ήταν ο έρωτας που ήρθε και τα ισοπέδωσε όλα. Ήταν ένας έρωτας ολοκληρωτικός. Και οι αλλαγές έγιναν μόνες τους” εξομολογείται ο Σάκης Ρουβάς στο περιοδικό.

“Το ότι δεν είσαι ευτυχισμένος δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το τι σου λείπει. Δεν θέλω να το γενικεύσω θα σου μιλήσω για τον εαυτό μου. Πολλές φορές δεν νιώθεις ευτυχισμένος γιατί η σύμβαση στο μυαλό σου δεν σου επιτρέπει να είσαι. Συνήθως όλο αυτό συμβαίνει υποσυνείδητα και έχει να κάνει με δικά μας βιώματα, με τον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει. Έχει να κάνει με το αν βαθιά μέσα μας πιστεύουμε ότι αξίζουμε να είμαστε ευτυχισμένοι ή όχι, αν πιστεύουμε ότι αξίζουμε να μας αγαπούν ή όχι”, καταλήγει.

Read More

And More