Σάκης Ρουβάς: Η Μύκονος είναι έτοιμη να υποδεχτεί το #TheSummerEclipse

Η Μύκονος έχει αρχίσει ήδη να κινείται στους ρυθμούς του Σάκη Ρουβά και είναι έτοιμη να υποδεχτεί το #TheSummerEclipse. Ο κορυφαίος σταρ θα ξεσηκώσει το κυκλαδίτικο νησί με το δυναμικό μουσικό υπερθέαμα που θα παρουσιάσει στις 27 Ιουλίου. Βρέθηκε μάλιστα στο Rakkan Mykonos για να επιμεληθεί τις λεπτομέρειες για το ανατρεπτικό live.

Ο Σάκης βρέθηκε στο εντυπωσιακό σκηνικό του αγαπημένου spot στο Καλό Λιβάδι και φυσικά η παρουσία του προκάλεσε αναστάτωση. Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια κοσμημάτων και φίλη του, Ελίνα Αναγνωστοπούλου μοιράστηκε μια χαρακτηριστική φωτογραφία από τη στιγμή της επίσκεψής του.

Ένα στιγμιότυπο μοιράστηκε και ο ίδιος με τους διαδικτυακούς του φίλους. Με φόντο το μπλε των Κυκλάδων και σχηματίζοντας με τα χέρια του τον γνωστό πια κύκλο από την χορογραφία του “Όλα”. Ο Σάκης είναι έτοιμος να απογειώσει το κοινό με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία σε ένα εντυπωσιακό live performance, γεμάτο ανατροπές.

Όσοι βρεθούν στο #TheSummerEclipse θα ζήσουν μια ανεπανάληπτη, διαδραστική μουσική εμπειρία, που θα αποτελέσει το μουσικό event του καλοκαιριού.

Read More

And More