Σάκης Ρουβάς: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μαύρη επέτειο από τη φωτιά στο Μάτι!

Με λόγια που συγκινούν μίλησε ο Σάκης Ρουβάς για τις δύσκολες ώρες που πέρασαν πριν δυο χρόνια οι κάτοικοι στο Μάτι. Με τις εξελίξεις να τρέχουν και τις αποκαλύψεις για τη φονική φωτιά να μην έχουν τέλος, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα με αφορμή τη μαύρη επέτειο από εκείνη την μέρα.

«Αυτή η μέρα θα μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας. Είναι η μέρα που μέσα σε λίγα λεπτά άλλαξε τη ζωή όλων όσων ζούμε εδώ. Το έδαφος θα «ξαναγεννηθεί», η καθημερινότητα θα «ξαναχτιστεί», οι πληγές όμως μένουν ανοιχτές και τα ερωτηματικά ακόμα αναπάντητα για εκείνους που έμειναν πίσω.

Έχουμε την υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας να μάθουμε τι συνέβη, με την ελπίδα πως μια τέτοια τραγωδία δεν θα επαναληφθεί», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είχαν περάσει μεγάλη λαχτάρα με τη φωτιά στο Μάτι, καθώς στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά που κινδύνευσε από τις φλόγες βρισκόταν οι γονείς της Κάτιας με τον γιο του ζευγαριού τον μικρό Απόλλωνα. Ο πατέρας της Κάτιας μάλιστα πήγε την γυναίκα του και τον εγγονό σε ένα κοντινό πάρκο, μόλις ενημερώθηκε για τη φωτιά και επέστρεψε σπίτι για να βοηθήσει τον αδελφό του Σάκη Ρουβά, Αποστόλη να ενεργοποιήσουν το σύστημα πυρόσβεσης. Ο κύριος Νίκος, όμως, εγκλωβίστηκε στη φωτιά, αλλά ευτυχώς διασώθηκε από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη μέρα και η αγωνία που πέρασε η οικογένεια θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του ζευγαριού.

Read More

And More